Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Fapt divers Un indian declarat mort şi-a revenit după o noapte în camera frigorifică de la morga spitalului

Un indian declarat mort şi-a revenit după o noapte în camera frigorifică de la morga spitalului

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 16 Oct 2020, 19:12
Un indian declarat mort şi-a revenit după o noapte în camera frigorifică de la morga spitalului Fapt divers

Un indian în vârstă de 74 de ani, care a fost declarat mort din greșeală, și-a revenit după ce a petrecut o noapte în camera frigorifică de la morga spitalului, însă a murit la scurt timp după aceea, potrivit BBC.

Balasubramanyam a fost declarat mort, luni, după ce a fost dus la spital. A fost plasat într-un congelator de la morga spitalului până a doua zi, iar când cei de la serviciile funerare au venit să ia corpul pentru înmormântare au văzut că tremura și și-au dat seama că trăiește. Apoi a fost transportat la un al doilea spital, dar acolo a murit.

Bărbatul locuia împreună cu soția, cele două fiice și fratele său. Nimeni nu-şi poate da seama cum a supraviețuit temperaturilor din interiorul cutiei frigorifice în care a fost depozitat atât timp, neştiindu-se exact cât timp a stat închis în camera frigorifică.

Decanul spitalului guvernamental din sudul orașului Salem, doctorul Balajinathan, a declarat că pacientul a fost internat în stare de somnolență și a murit din cauza unor probleme la plămâni.

Șeful poliției din Salem, Senthil Kumar, a declarat că familia nu a putut să obțină un certificat medical pentru moartea bărbatului indian.

În urma celor întâmplate, poliţiştii au deschis un dosar împotriva familiei pentru că „au acționat neglijent și au pus în pericol viața unui om”. De asemenea, autoritățile au demarat o investigație și la spitalul privat unde a fost declarat inițial decesul pacientului.

BBC a încercat să contacteze spitalul privat și familia, dar niciunul nu a comentat, nici măcar medicul care l-a declarat inițial mort nu a dorit să facă vreo declarație.
 

Citeşte mai multe despre:   Israel,   morga