Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Fapt divers Un român a dat o avere pentru o cocioabă derăpănată. Toți și-au făcut cruce când au văzut cum arată (FOTO)

Un român a dat o avere pentru o cocioabă derăpănată. Toți și-au făcut cruce când au văzut cum arată (FOTO)

Un articol de: Laura Vasile - 04 Dec 2020, 20:36
Un român a dat o avere pentru o cocioabă derăpănată. Toți și-au făcut cruce când au văzut cum arată (FOTO) Foto: Pixabay.com Fapt divers

Un român care a participat la o licitație pentru o proprietate situată pe malul lacului Wolfgangsee, din nord-estul regiunii Salzburg, a ajuns să plătească o adevărată avere pentru o cocioabă derăpănată. 

Locuitorii zonei spun că deși prețurile în zonă sunt uriașe, licitație a fost totuși exagerată pentru o proprietate de doar 12 mp. Potrivit presei locale, românul a ajuns să plătească 775.000 de lei pentru o colibă care nu este conectată la rețeaua electrică, apă curentă și canalizare. 

20 de persoane s-au bătut în sume uriașe pentru proprietatea care a ajuns în posesia conaționalului, printre licitatori numărându-se și un fost consilier de stat și familia unui fotbalist profesionist.

Partea bună este că autoritățile locale au eliberat anterior o autorizație de construire pentru o nouă clădire, așa că este posibil ca românul să construiască acolo o adevărată proprietate pe care să o exploateze în scop turistic.

Citeşte mai multe despre:   roman lictatie