Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Fapt divers Urări și mesaje de Crăciun. Cele mai frumoase sms-uri pentru iubita sau iubitul tău. Sprinde-l cu un text romantic

Urări și mesaje de Crăciun. Cele mai frumoase sms-uri pentru iubita sau iubitul tău. Sprinde-l cu un text romantic

Un articol de: Maria Zărnescu - 24 Dec 2020, 20:00
Urări și mesaje de Crăciun. Cele mai frumoase sms-uri pentru iubita sau iubitul tău. Sprinde-l cu un text romantic FOTO: Pixabay.com Fapt divers

Mesajele de Crăciun sunt una dintrele cele mai simple, dar si frumoase modalități prin care poți trnamsite urări și un gând bun în prag de Sărbători. Dacă anul acesta tu și jumătatea ta petreceți sărbătorile separat, sau la distanța, ori nu apucați să vă vedeți chiar în seara de Crăciun, nu uitați să vă trimiteți un sms romantic, în care să vă reamintiți unul altuia cât de importanți sunteți.

Anul acesta, află și ce ți-au pregătit astrele de Sărbători și cu cine vei petrece la petrecerea dintre ani. Potrivit Sfatulparintilor.ro, iată cele mai frumoase mesaje romantice de Crăciun, pentru iubita sau iubitul tău:

 

Mesaje și sms-uri de Crăciun pentru iubita sau iubitul tău

 

Ori de câte ori petrec timp departe de ține, îmi pare că e timp irosit. Tu dai înțeles zilelor vieții mele. N-aș putea să-mi petrec sărbătorile de iarnă nicăieri altundeva decât lângă ține. Noi doi, multă zăpadă, ascultând colinde… Nu e nimic mai îmbietor.

În noaptea de Crăciun vreau să văd o grămadă de stele, nu pe cer, nici pe brad, ci în ochii iubitei mele. Crăciun fericit, iubita mea!

Ce e drăguț la acest Crăciun nu este nebunia cumpărăturilor, nu este bucuria de a primi cadouri, ci faptul că împărți totul cu persoană pe care o iubești. Hai să ne bucurăm împreună de acest Crăciun! La mulți ani!

Să ne pierdem printre globuri și beteală, să alergăm prin ninsoare ca niște copii, să ne îngropăm în cadouri și să ne iubim ca doi nebuni… de Sărbători!

În noaptea de Crăciun oamenii vor uită de imperfecțiunile celorlalți, le vor ierta greșelile și își vor aminti cât de importanți sunt unii pentru alții și cât se iubesc. În noaptea de Crăciun toți vor fi că noi doi.A stat în casă cu un coif vechi de 2500 ani, găsit în Siret. Apoi, mascaţii i-au bătut la uşă şi i-au spus ce e coiful, de fapt. A "îngheţat" !

De Crăciun, dacă vine la ține un tip gras și păros și te bagă într-un sac, nu te speria! I-am scris moșului că te vreau pe ține de Crăciun!

Hei, ce faci? Eu te întâmpin cu mult zâmbet și cu un pahar de vin, că să avem Crăciun voios, că nimic nu-i mai frumos, că o zi de sărbătoare, când mai vrei și o ninsoare, caldă și cu voie bună, că o frumoasă cununa, pașnică și cu surprize, pline de multe reprize. Crăciun Fericit!

Sărbătorile vin, se-mpodobesc brazii, se pregătesc mese și colinde, iar eu mă pregătesc să dezvălui lumii îngerul ce trăiește-n viață mea. Să ai Sărbători Fericite împreună cu mine, înger scump!

Să ningă cu dragoste, să ningă cu fericire, să ningă cu iubire și pace,sSă ningă tot anul cu armonie, să va umple sufletul de dragoste și bucurie!

Magia Sfântului Crăciun să te cuprindă și să te poarte pe aripile sale până ai să atingi cu degetele boltă cerească și ai să culegi un strop de binecuvântare pentru a o aduce apoi în casă și inima ta. Crăciun fericit!

Fie că de acest Crăciun să-ți dai seama cât de mult de iubesc! Crăciun fericit!

Pentru o lume întreagă ești o singură persoană. Dar pentru mine ești o lume întreagă. Crăciun fericit, iubirea mea!

Citeşte mai multe despre:   mesaje romantice,   mesaje de craciun