Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Fapt divers Urări și mesaje de Crăciun. Cele mai frumoase sms-uri pentru membrii familiei

Urări și mesaje de Crăciun. Cele mai frumoase sms-uri pentru membrii familiei

Un articol de: Maria Zărnescu - 24 Dec 2020, 17:00
Urări și mesaje de Crăciun. Cele mai frumoase sms-uri pentru membrii familiei FOTO: Pixabay.com Fapt divers

Crăciunul reușește să adune toată familia la masă, în jurul bradului cu veselie și multă voie bună. Pentru cei dragi care nu reușesc, însă, să se strângă alături de membrii iubiți ai familiei și rude, trebuie să existe mesajele frumoase și urările pe care le transmiteți în seara Nașterii Mântuitorului.

Chiar dacă ei nu ajung la masa de Crăciun, sau dacă voi sunteți cei care nu reușiți să mergeți la petrecerea de familiei, nu uitați să le transmiteți gândurile bune și cele mai frumoase mesaje prin sms sau chiar postări de Facebook. Iată, potrivit Sfatulpărinților.ro, o serie de urări de Crăciun, pentru toată familia:

 

Mesaje și sms-uri de Crăciun pentru toată familia

 

În noaptea sfântă de Crăciun lasă deoparte grijile și supărările. Deschide-ți inima și primește un strop din binecuvântarea care se revarsă peste lume în această noapte!

În această perioada a credinței, a timpului petrecut în familie, adevăratul spirit al Crăciunului să va cuprindă pe toți și să va umple inimile de bucurie. Să aveți un Crăciun fericit și un an nou binecuvântat.

Sărbătorile Crăciunului și Anului Nou să va aducă tot ce-i mai bun pe lume, multă iubire, fericire și prosperitate.

Urările mele speciale se îndreaptă către voi. Să aveți un Crăciun binecuvântat, iar Isus să va trimită abundență și prosperitate!

În magică seară de ajun mii de îngerași să va înconjoare, că în basmele copilăriei noastre, cu fulgi mari la geam, cu mireasma bradului și aromă prajiturelelor din cuptor, clinchetul copilașilor cu par bălai să va imbalsameze casă, cadouri frumoase să va aștepte cuminți sub brad și dragostea să va umple sufletul. Crăciun Fericit.A stat în casă cu un coif vechi de 2500 ani, găsit în Siret. Apoi, mascaţii i-au bătut la uşă şi i-au spus ce e coiful, de fapt. A "îngheţat" !

Colinde, prăjituri, munți de cadouri. Dar Crăciunul înseamnă mai mult decât atât! Înseamnă speranța, dragoste, credință! Fie că toate acestea să se regăsească în inima ta! Crăciun fericit!

Una dintre bucuriile Crăciunului este să te gândești la persoanele speciale din viață și tu ești una dintre acele persoane minunate! Să ai un Crăciun fericit!

Crăciunul este despre trecut, prezent și viitor. Să ai pace în inima, dragoste și bucurie! Sărbători fericite!

În această perioada vezi totul cu ochi de copil. Bucură-te de tot ce îți aduce Crăciunul. Sărbători fericite!

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă îți doresc multă sănătate, fericire și numai împliniri să-ți aducă noul an!

Celebrăm miracolul Nașterii și îți doresc că inima și casă ta să se umple de iubire, pace și bucurie. Sărbători binecuvântate! La mulți ani!

Cel mai frumos cadou de anul acesta este că putem fi împreună de Crăciun. Abia aștept să ajung acasă! Vă iubesc!

Ce poate fi mai frumos decât să deschizi cadourile, să mănânci bine și să asculți muzică de Crăciun? Să faci toate acestea împreună cu familia și prieteni! Crăciun fericit!

Fie că acest Crăciun să contribuie la încheierea unui an bun, iar Anul care vine să fie plin de speranța și bucurie!

Pe an ce trece, parcă uităm care este adevărată însemnătate a Crăciunului. Nu-i mai mulțumim lui Hristos că s-a născut pentru noi. Să îl primim în inimile noastre anul acesta! Sărbători binecuvântate!

Să vină Crăciunul și toți clopoțeii din brad să-ți cânte colindul magic care să poarte cu el încrederea, puterea și speranța de care ai nevoie! Crăciun fericit!

Citeşte mai multe despre:   mesaje de craciun,   sms de craciun,   craciun 2020