Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Fapt divers Cum stai cu NOROCUL? Voropchievici, despre semnificaţia liniilor din palmă

Cum stai cu NOROCUL? Voropchievici, despre semnificaţia liniilor din palmă

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 11 Sep 2020, 13:15
Cum stai cu NOROCUL? Voropchievici, despre semnificaţia liniilor din palmă Fapt divers

Se spune că norocul şi-l face omul cu mâna lui. Chiromanţia înă spune că norocul poate fi citit în liniile din palmă. Şi inteligenţa, şi bogăţia ori iubirile. Dacă creierul ne este precum un computer, de ce nu ar fi liniile din palmă transcrierea unui "soft" privind predispoziţiile vieţii? Numerologul Mihai Voropchievici, cunoscător de multe taine, a lămurit la Antena 3 câteva din semnificaţiile ascunse în liniile din palmă.


Trei linii de bază, ce ne trasează destinul

„Cele trei linii de bază sunt cea a vieţii, a capului şi a inimii. Linia solariană vine în completare, pentru că mai există o altă linie secundară, care este linia destinului. Linia solariană sau linia norocului. Cine o are, o are, cine nu o are, le spun să o mai caute şi în altă parte, pentru că nu toată lumea ştie să vadă.

Omul mai are la încheietura mâinii, trei brăţări de obicei. Sunt cele trei brăţări fericite: a sănătăţii, cea din mijloc, a bogăţiei şi ultima, a fericirii'', a explicat Mihai Voropchievici

 

Unde ne aflăm norocul?

În momentul când o a doua brăţară nu o ai, să fii convins că nu vei găsi linia solariană, linia norocului. Nici pe dreapta, nici pe stânga. Dar ea nu trebuie să fie numai atât cât este încadrată în acel dreptunghi. Ea poate să se întindă şi mai mult. E în funcţie de în fiecare om şi de norocul lui.

Ca să vă aflaţi cifra bogăţiei, vedeţi ziua de naştere, adunaţi plus unu şi vă daţi seama cât de bogaţi puteţi fi, câţi bani aveţi. Voi tot ce aveţi în palme, aveţi şi în nume scris şi în mental, dar şi în destinul vostru.

Când aţi găsit linia şi este scurtuţă, dar e pregnantă, adică e foarte vizibilă, e mai adâcă, e un pic roze-roşiatică, fii sigur că omul acela are parte de noroc!

Cu cât e mai plată, mai subţirică, mai vagă, mai greu vizibilă, norocul e schimbător. O dată îl ai, odată nu îl ai, sau vine tocmai când ai nevoie mai mult de el. (...) Norocul este un factor pe care poţi să îl ai, să te naşti cu el, să fie stabilzat, dar pe care îl poţi dezvolta şi tu prin perseverenţă, seriozitate şi prin încredere în forţele propriii. Ca să ai noroc, învaţă să dăruieşti şi ai să vezi cât noroc vei avea în viaţă. Şi fii bun'', a spus numerologul.

Câți bani a ajuns să câștige Zanni, lunar, din Youtube, de când este concurent la la Survivor România? Suma uriașă pe care o va găsi în conturi

Citeşte mai multe despre:   Mihai Voropchievici ,   chiromantie