Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri High-Tech Acum poți face un upgrade considerabil cu Microsoft Office 2019 oferit de Forscope.ro!

Acum poți face un upgrade considerabil cu Microsoft Office 2019 oferit de Forscope.ro!

Un articol de: - 10 Dec 2020, 16:14
Acum poți face un upgrade considerabil cu Microsoft Office 2019 oferit de Forscope.ro! High-Tech

În momentul în care este vorba despre fișiere importante dintr-un calculator, proprietarii de afaceri își dau seama de importanța stocării și ordonării într-un mod eficient a documentelor. Ei recunosc importanța păstrării evidențelor pentru evenimentele viitoare și că aceste evidențe trebuie păstrate în siguranță, în mod corespunzător, astfel încât în momentul în care trebuie accesate anumite documente, să fie ușor localizat.

 

Pentru crearea, stocarea și ordonarea eficientă a documentelor importante, Microsoft a creat programe dedicate pentru dumneavoastră, astfel încât să puteți să vă duceți task-urile la bun sfârșit, simplu, rapid și în deplină siguranță. Compania a reușit să ofere o mână de ajutor antreprenorilor, astfel încât să-și îmbunătățească serviciile, ceea ce a dus la o productivitate considerabil mai mare.

 

Este vorba despre suita Microsoft Office, care oferă programe precum Word, Powerpoint, Excel, Outlook și lista poate continua.

 

Întrucât unul dintre obstacolele semnificative pe care trebuie să le depășească o afacere constă în stocarea informațiilor, suita Microsoft Office oferă o oportunitate care face o astfel de sarcină mai confortabilă și mai simplă de realizat. Proprietarii de afaceri își dau seama că, pentru a supraviețui pe piața actuală, trebuie sa folosească suita de programe dedicate pentru lucrul la birou, Microsoft Office.

 

Probabil cea mai utilizată versiune Microsoft Office a fost, până în această perioadă, Office 2010. Din 13 Octombrie 2020, aceasta nu mai primește suport, ceea ce înseamnă că, pentru un plus de siguranță în ceea ce privește date și informații importante stocate, este recomandat să faceți un upgrade la cea mai nouă versiune, Office 2019.
 Acest update poate fi realizat la un preț mai mult decât avantajos.A stat în casă cu un coif vechi de 2500 ani, găsit în Siret. Apoi, mascaţii i-au bătut la uşă şi i-au spus ce e coiful, de fapt. A "îngheţat" !

 

Este adevărat și faptul că, mai există și alte versiuni de Office între 2010 și 2019, însă, dacă tot discutam despre performanța și eficiența maximă în activitățile de birou, Office 2019 vă poate oferii tot ce-i mai bun.

 

Office este ultima versiune a aceste suite oferite de Microsoft, ceea ce înseamnă că este și cea mai sigură din toate punctele de vedere și beneficiază în continuare de suport.

 

Este de menționat și faptul că suita Microsoft Office este ideală nu numai pentru proprietarii de afaceri, ci și pentru școală, pentru elevii și studenții care trebuie să realizeze diverse proiecte, în special în această perioadă când, în plină pandemie, orele de clasă s-au transformat în ore online care se desfășoară de acasă.

 

Microsoft Office 2019 oferă caracteristici noi și actualizări constante, astfel încât experiență utilizatorilor obișnuiți dar și a utilizatorilor profesioniști în IT, să fie una cât mai bună, simplă, cu sarcini ușor de realizat, precum și în condiții de maximă siguranță. De precizat este și faptul că, ultima versiune de Office 2019, vine la pachet cu noutăți ce includ unelte îmbunătățite de imprimare a cernelii, carcasă de creion pentru roaming, caracteristici precum Morph, Zoom sau analiză nouă de date, precum și instrumente îmbunătățite de scriere și multe altele. Toate acestea contribuie la un flux de lucru fără probleme și vor aduce rezultate excelente indiferent dacă sunteți acasă, la școală sau la birou.  

 

Cu preponderență, Microsoft Office 2019 este ideal în special pentru joburi care presupun lucrul la birou și pentru aceia dintre voi ale căror sarcini se rezumă la date importante, documente și informații de contabilitate, contracte și lista poate continua. Cu ajutorul suitei Microsoft Office aveți posibilitatea de a crea tabele, ține evidențe, salva în format digital contracte de muncă, contracte cu furnizori, colaboratori și așa mai departe. Practic, orice înseamnă documente în format fizic în ziua de astăzi, prin intermediul Microsoft Office, se poate digitaliza și păstra pe o unitate de stocare, în deplină siguranță.

 

În cazul în care vă numărați printre aceia care sunt în căutarea unei soluții optime pentru pachetul Microsoft Office 2019, un pachet complet care beneficiază de suport și consultanță din partea companiei Microsoft, atunci trebuie să accesați Forscope.ro, unde puteți găsi exact ceea ce aveți nevoie pentru activitățile de birou, la un raport preț/calitate mai mult decât avantajos.

 

Astfel, la numai un simplu click distanță, puteți alege dintr-o gamă variată de versiuni de Microsoft Office, după cum urmează:

- Office 2019 Home and Student

- Office 2019 Professional Plus

- Office 2019 Home and Business

- Office 2019 Standard

- Office 2019 Professional

 

Acestea sunt numai câteva dintre produsele digitale disponibile pe Forscope.ro și iată care sunt principalele motive pentru care trebuie să achiziționați de la această echipă de profesioniști! Practic, ideea este una foarte simplă. Sunt cumpărate licențe care nu mai sunt necesare pentru vechii utilizatori, fiind ulterior puse la vânzare pentru dumneavoastră, la prețuri extrem de avantajoase. Dacă veți achiziționa de pe Forscope.ro, puteți economisi până la 60% pe licențe software, veți beneficia de o perioadă de 30 de zile pentru restituirea banilor iar raportul calitate/preț este unul foarte bun.

 

Până în prezent, Forscope.ro se poate lăuda cu un număr impresionant de clienți mulțumiți, acesta fiind cu mult peste 100 000, ceea ce reprezintă o dovadă foarte simplă a calității produselor și serviciilor oferite.