Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri High-Tech ALERTĂ WhatsApp: Ai șters rapid un mesaj? De ce destinatarul încă îl vede

ALERTĂ WhatsApp: Ai șters rapid un mesaj? De ce destinatarul încă îl vede

Un articol de: B1.ro - 21 Noi 2019, 12:29
High-Tech

Puteți șterge mesaje pentru toată lumea sau doar pentru dumneavoastră. Cu toate acestea, există cazuri în care mesajele ajung să fie văzute de destinatar.

Opțiunea de a șterge mesaje pentru toată lumea vă oferă posibilitatea de a șterge anumite mesaje pe care le-ați trimis către un grup sau o conversație individuală. Această opțiune este utilă în cazul în care ați trimis un mesaj în conversația greșită sau dacă mesajul trimis conține o greșeală.

TRAGEDIE ÎN TELEVIZIUNE! FANII LUI CABRAL SUNT ÎN LACRIMI! "S-A SINUCIS CU O STICLĂ!" IMAGINI GREU DE PRIVIT

Mesajele pe care le ștergeți pentru toată lumea sunt înlocuite de notificarea „Acest mesaj a fost șters" atât pe ecranul dvs., cât și pe ecranul destinatarilor. Dacă vedeți într-o conversație notificarea „Acest mesaj a fost șters", înseamnă că expeditorul a șters mesajul pentru toată lumea.

Pentru a șterge mesajele pentru toată lumea:

Deschideți WhatsApp și accesați conversația care conține mesajul pe care doriți să îl ștergeți.

Apăsați și țineți apăsat pe mesaj. Opțional, puteți apăsa pe mai multe mesaje pentru a le șterge simultan.

Apăsați pe Șterge în colțul de sus al ecranului > Șterge pentru toată lumea.

TRAGEDIE ÎN FAMILIA DOLĂNESCU! IONUȚ A DAT VESTEA NEAGRĂ: ''A ÎNCETAT DIN VIAȚĂ MAMA MEA!'' (GALERIE FOTO-VIDEO)

Notă: 

(*) Dacă dvs. sau destinatarul nu folosiți ultima versiune de WhatsApp pentru Android, iPhone sau Windows Phone, această opțiune nu va fi disponibilă.

Pentru ca mesajele să fie șterse pentru toată lumea, atât dumneavoastră, cât și destinatarul trebuie să folosiți ultima versiune de WhatsApp pentru Android, iPhone sau Windows Phone.

Destinatarii pot vedea mesajul înainte ca acesta să fie șters sau dacă ștergerea nu a fost efectuată cu succes.

Nu veți primi nicio notificare dacă ștergerea mesajului pentru toată lumea nu a fost efectuată cu succes.

Aveți la dispoziție aproximativ o oră de la trimiterea unui mesaj pentru a-l Șterge pentru toată lumea.

Opțiunea de a șterge mesaje pentru dvs. vă oferă posibilitatea de a șterge anumite mesaje din telefonul dvs. pe care le-ați trimis sau primit. Acest lucru nu are niciun efect asupra mesajelor din telefoanele destinatarilor. Aceștia vor vedea în continuare mesajele pe ecranele lor.

DOAMNE, DUMNEZEULE! CE A PĂȚIT CĂTĂLIN BOTEZATU DUPĂ OPERAȚIE! E DE NERECUNOSCUT (GALERIE FOTO)

Pentru a șterge un mesaj doar pentru tine:

Deschideți WhatsApp și accesați conversația care conține mesajul pe care doriți să îl ștergeți.

Apăsați și țineți apăsat pe mesaj. Opțional, puteți apăsa pe mai multe mesaje pentru a le șterge simultan.

Apăsați pe Șterge în colțul de sus al ecranului > Șterge pentru mine.

 
Loading...