Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri High-Tech Andreea Esca și robotul-vedetă de la iCEE.fest, dialog savuros: Tu ești Esca, eu sunt Escu. Ne potrivim perfect (VIDEO)

Andreea Esca și robotul-vedetă de la iCEE.fest, dialog savuros: Tu ești Esca, eu sunt Escu. Ne potrivim perfect (VIDEO)

Un articol de: Elena Stanciu - 14 Iun 2019, 22:25
Andreea Esca și robotul-vedetă de la iCEE.fest, dialog savuros: Tu ești Esca, eu sunt Escu. Ne potrivim perfect (VIDEO) Foto: B1.ro/Elena Stanciu High-Tech

Robotul 3-5CU(Escu) a fost pus pe glume și în a doua zi a iCEE.fest - UPGRADE 100. El și-a făcut apariția la finalul discuției dintre Andreea Esca și Salim Ismail, co-fondator al Singularity University, și a avut un dialog savuros cu jurnalista.  

3-5CU: Tu ești Esca, eu sunt Escu. Ce aș mai putea să spun? Ne potrivim perfect. Hai să facem o poză. 
Andreea Esca: E amuzant!
3-5CU: Visul meu e să devin prezentator de știri. Am auzit că în România unele posturi ar fi încântate să aibă roboți care să prezinte știrile. Așa este?
Andreea Esca: Nu, nu este așa. Nu ești bine informat.

Totul s-a întâmplat la finalul dezbaterii despre felul în care viitorul lumii va fi influențat de tehnologie. 

Unul dintre subiectele abordate aici a fost legat de viitorul televiziunii. (Detalii AICI)

În prezentarea sa de pe scena iCEE.fest - UPGRADE 100, Salim Ismail a susținut că în șase ani nu vom mai cumpăra mașini deloc, iar producătorii de autovehicule vor avea mari probleme în viitor dacă nu se adaptează, doarece tehnologia evoluează cu o rapiditate extraordinară. (Detalii AICI)

De asemenea, co-fondatorul Singularity University a mai susținut că modul în care este gândit sistemul educațional este complet depășit de evoluția tehnologică. Dacă faci azi un masterat în domenii precum robotică, biotehnologie, neuroștiință, până în momentul în care vei fi terminat cursurile,  deja informațiile pe care le-ai acumulat sunt depășite, a argumentat el. (Detalii AICI)

Festivalul iCEE.fest - UPGRADE 100 a avut loc joi și vineri în București. Noul concept al cunoscutului festival iCEE.fest, numit UPGRADE 100, a adus în capitala României peste 180 de experți independenți în transformările provocate de internet si tehnologie precum si giganți globali ai industriei digitale.

Festivalul iCEE.fest - UPGRADE 100 a oferit celor peste 3.000 de participanți de anul acesta, veniți din peste 10 țări, două scene principale și patru specializate, la care se adaugă evenimente private de business.

Andreea Esca și robotul-vedetă al iCEE.fest, dialog savuros: Tu ești Esca, eu sunt Escu. Ne potrivim perfectScandalul politic al momentului! A ieşit mizeria de sub preş? Gabriela Firea, ameninţată cu moartea de Liviu Dragnea!

Citeşte mai multe despre:   Andreea Esca,   escu,   iCEE.fest