Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri High-Tech Antreprenorul Alex Huditan, la iCEE.fest: “Doi din cinci vânzători fac venituri mai mari de 250.000 de dolari anual pe Amazon. Unul din cinci face mai mult de 1 milion”
Exclusiv online

Antreprenorul Alex Huditan, la iCEE.fest: “Doi din cinci vânzători fac venituri mai mari de 250.000 de dolari anual pe Amazon. Unul din cinci face mai mult de 1 milion”

Un articol de: George Forcoș - 13 Iun 2019, 23:05
Antreprenorul Alex Huditan, la iCEE.fest: “Doi din cinci vânzători fac venituri mai mari de 250.000 de dolari anual pe Amazon. Unul din cinci face mai mult de 1 milion” Alex Huditan/Sursa foto: Facebook High-Tech

EXCLUSIV ONLINE // Antreprenorul Alex Huditan a explicat în cadrul iCEE.fest: Upgrade 100 cum poți să îți creezi o afacere profitabilă prin intermediul Amazon.

Alex Huditan a intrat în lumea afacerilor în urmă cu șase ani, când a renunțat la locul său de muncă obișnuit din București și a început să vândă produse pe Amazon.

Alex a explicat avantajele caracteristice tipului de business în care activează.

Un lucru tare legat de această afacere este că odată ce o faci să funcționeze, ai posibilitatea să o faci să meargă în mod automat și să nu mai lucrezi prea mult pentru ea, în condițiile în care funcționează de la sine. Are propriile sale sisteme. Așa am ajuns ca în prezent să lucrez doar o oră pe săptămână la propria mea afacere”, a spus Alex Huditan.

El a explicat de ce este un lucru bun să începi cu Amazon, ca parte treță, dacă vrei să îți lansezi primul tău produs pe piață.

“Vânzătorii de pe Amazon formează doar 5% din totalul industriei de retail din SUA. Doar 35% dintre vânzătorii care folosesc Amazon au cel puțin un produs pe care îl vând pe această platformă. Sunt foarte mulți oameni care se alătură, își fac un cont pe Amazon ca vânzători, iar apoi nu fac nimic. Acest lucru este unul pozitiv pentru alți oameni care văd avantaje în asta, nu pentru oamenii care nu fac ceva. Doi din cinci vânzători fac venituri mai mari de 250.000 de dolari anual. Unul din cinci face mai mult de 1 milion de dolari anual. Sunt foarte mulți oameni care fac mulți bani în calitate de vânzători terți pe Amazon”, a mai spus Alex Huditan.

Antreprenorul a explicat de ce cumpărăturile online sunt în prezent în ascensiune.

Noile generții folosesc din ce în ce mai mult retailul online. Generația “Z” îi place să folosească tehnologia mai mult. Tinerii folosesc aplicații precum ‘Alexa’, deci utilizează vocea pentru a activa cumărăturile online. În acest context, Amazon continuă să se extendă oriunde în lume”, a explicat Alex Huditan.

El s-a ferit să ofere câteva sfaturi celori care vor să își pornească propria afacere prin intermediul Amazon:L-au prins conducând cu 124 km/h în localitate, în România. Şoferul i-a spus o singură frază judecătorului, care, apoi, l-a iertat complet

Atunci când vrei să vinzi pe Amazon trebuie să ai un produs foarte bun. Dacă nu ai un bun ești măturat. După câteva săptămâni, vei primi recenzii rele și vei dispărea. Trebuie să mergi pe Amazon, să vezi ce se vinde și apoi să analizezi produsele refuzate, pe cele rele și să te întrebi ce poți face tu să fie mai bine. Apoi te duci pe Alibaba sau pe o platformă similară, vorbeși cu furnizorii chinezi, produci o ofertă mai bună, nu doar un produs mai bun și încarci totul către America prin intermediul Amazon.

Citeşte mai multe despre:   Amazon,   Alex Huditan