Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri High-Tech Anunţ de ULTIM MOMENT de la Microsoft: Motivul pentru care din 30 aprilie, WINDOWSUL ar putea să NU mai funcţioneze ca până acum!

Anunţ de ULTIM MOMENT de la Microsoft: Motivul pentru care din 30 aprilie, WINDOWSUL ar putea să NU mai funcţioneze ca până acum!

Un articol de: B1.ro - 29 Apr 2018, 13:01
Anunţ de ULTIM MOMENT de la Microsoft: Motivul pentru care din 30 aprilie, WINDOWSUL ar putea să NU mai funcţioneze ca până acum! High-Tech

Gigantul american Microsoft va pune la dispoziţia utilizatorilor de Windows 10 o nouă actualizare pentru sistemul de operare, ce va fi disponibilă din 30 aprilie, se arată într-un comunicat de presă al companiei.

De la lansarea sa iniţială din 2015, Windows 10 a oferit două actualizări cu caracteristici concepute special pentru a încuraja creativitatea fiecărui utilizator.

Noua actualizare Windows 10, disponibilă din data de 30 aprilie, aduce noi capabilităţi, printre care: funcţia Timeline - ce va ajuta utilizatorii să găsească cu uşurinţă fişierele importante din dispozitivele lor, funcţia Focus Assist - ce permite o concentrare mai bună a utilizatorului, respectiv funcţia Focus Assist - ce se poate activa oricând utilizatorul doreşte să îndeplinească sarcini fără ca atenţia să îi fie distrasă de social media, de exemplu, sau de alte notificări.

În plus, actualizărilor pentru Microsoft Edge ajută utilizatorii să se concentreze mai bine şi atunci când navighează pe internet.

De asemenea, Windows 10 vine cu Dictation, funcţia de voce pentru introducerea naturală a datelor. Aceasta facilitează utilizatorilor
luarea de notiţe sau scrierea unei lucrări, folosind doar vocea.

Astfel, plasând cursorul în orice câmp de text, în Windows 10 sau într-o aplicaţie, utilizatorul trebuie să apese tastele Win+H şi, pur şi simplu, să înceapă să vorbească.

Actualizarea Windows 10 din 30 aprilie 2018 cuprinde şi o serie de alte caracteristici noi, printre care instrumente IT simplificate de gestionare pentru utilizatorii enterprise, noi modalităţi creative prin intermediul aplicaţiilor Photos, 3D şi Windows Mixed Reality, noi soluţii pentru siguranţă online şi îmbunătăţiri ale experienţei de gaming.

Grupul american Microsoft Corp a lansat noul său sistem de operare Windows 10 în data de 29 iulie 2015, în 190 de ţări, sub forma unui upgrade gratuit pentru cei care utilizau, la vremea respectivă, versiunile Windows 7 şi 8.1.

Citeşte mai multe despre:   Microsoft,   Windows