Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri High-Tech Apple a trimis 250 de spioni la CES 2012. Gigantul american urmărește foarte atent competiția

Apple a trimis 250 de spioni la CES 2012. Gigantul american urmărește foarte atent competiția

Un articol de: - 12 Ian 2012, 11:01
Foto: Gizmodo.com High-Tech

Deși Apple pare că evită cu eleganță Consumer Electronics Show, afirmația este departe de adevăr. Astfel, unii dintre jurnaliștii internaționali prezenți la cel mai mare târg IT din lume au remarcat cei, atenție, 250 de angajați-spion trimiși de gigantul american special la evenimentul din Las Vegas. Ei nu sunt acolo pentru a se lăuda cu noi tehnologii ci pentru a analiza cu un ochi atent competiția.

Astfel, unul dintre jurnaliștii publicației Paid Content s-a trezit ”nas în nas” cu Greg Joswiak, șeful iOS product marketing al Apple, care se plimba liniștit și iscoditor pe la standurile CES 2012, scrie Gizmodo.com.

”În timp ce mă plimbam marți prin Central Hall al Las Vegas Convention Center, am dat peste Greg Joswiak, șeful iOS product marketing al Apple, chiar lângă standul Sony. Joz, așa cum este el cunoscut în comunitatea Apple, s-a ferit timid până când a fost recunoscut de un reporter și oprit pentru o scurtă conversație”, relatează jurnalistul Tom Krazit, de la Paid Content.

Se pare că reprezentantul Apple nu a fost prea impresionat de standul Sony, lucru pe care i l-a mărturisit lui Krazit.

”O concepție greșită în privința Apple este cea că această companie nu bagă în seamă competiția și rămâne impasibilă sau ignoră ceea ce se întâmplă cu restul industriei IT”, declară, la rândul lui, jurnalistul Mike Elgan – potrivit căruia, la CES 2012 Apple și-a trecut pe lista de intrare 250 de angajați.

Toate companiile din lumea IT își urmăresc cu atenție concurența de la CES, dar de la a urmări și până la a trimite o mică armată de 250 de spioni, reprezentată de angajați Apple, pentru a peria sălile târgului din Las Vegas, este cale lungă, de fapt e mai mult decât atenție la competiție.

Prin urmare, poate că aparent Apple ignoră CES, dar compania americană este foarte interesată de ce se întâmplă în curtea vecinului: vor să afle despre tehnologiile cele mai fierbinți, eșecurile celorlalți și direcția urmată de rivali în viitor.

Citeşte mai multe despre:   las vegas,   apple
 
 
 
Loading...