Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri High-Tech Apple se lasă tentat de Windows 7: Noua aplicație pentru iPad permite utilizarea documentelor Word și Excel

Apple se lasă tentat de Windows 7: Noua aplicație pentru iPad permite utilizarea documentelor Word și Excel

Un articol de: - 11 Ian 2012, 22:53
Foto: dailymail.co.uk High-Tech

Noua aplicație “desktop” a celor de la OnLive transformă iPad-ul celor de la Apple într-un veritabil PC, imitând un desktop Windows pe ecranul tabletei și o gamă de aplicații tipice programului Office, precum Word și Excel. Aplicația este gratuită și va fi lansată pe 12 ianuarie.

Și alte aplicații au mai adus Windows pe iPad, dar nu au imitat decât desktopul fărăr să pună la dispoziția utilizatorului și alte programe familiare. OnLive este primul program care face achiziția unui PC inutilă, potrivit dailymail.com.

Soluția companiei este genială, programul transmițând de fapt imaginea unui program de operare Windows de pe un PC pe iPad, astfel încât utilizatorul nu deține și nu trebuie să plătească vreo licență.

Există și o variantă contra cost a aplicației, care oferă mai mult spațiu de stocare și opțiuni Windows mai avansate cum ar fi jocurile PC. După perioada de testare programul va putea fi instalat numai contra cost.

Aplicația permite utilizatorilor săcontroleze Windows 7 prin intermediul ecranului touch, aceeași metodă fiind folosită și în cazul jocurilor PC.

Toată activitatea și toate fișierele salvate vor fi stocate pe serverele OnLive și vor fi accesibile de câte ori deschizi aplicația. Totul este stocat în spațiul virtual.

Apple iPad se încadrează în gama de vârf al tabletelor, dar prin comparație cu un PC este foarte ieftină.

Versiunea gratuită a OnLive Desktop oferă un spaiu de stocare de 2GB și accesul la un program de operare Windows7 deja pupulat cu aplicații Office, în timp ce verisunea Pro va oferi un spațiu de stocare de 50 GB, navigare pe internet și multe aplicații PC printre care și jocuri.

Citeşte mai multe despre:   iPad,   apple,   program,   aplicatie,   online
 
 
Loading...