Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri High-Tech Apple va lansa modelul Iphone 7 în această toamnă. Care vor fi noutățile aduse în privința noului telefon

Apple va lansa modelul Iphone 7 în această toamnă. Care vor fi noutățile aduse în privința noului telefon

Un articol de: B1 TV - 18 Mai 2016, 07:24
Apple va lansa modelul Iphone 7 în această toamnă. Care vor fi noutățile aduse în privința noului telefon foto: go4it.ro High-Tech

Apple va debuta în această toamnă cu un nou smartphone Iphone, iar noutatea în privința noului telefon ar putea fi înserarea unui fascicul laser pentru asistarea sistemului de focalizare la distanţă mică, dar există și posibilitatea ca modelul iPhone 7 Plus/Pro să vină și cu un sistem foto cu două camere, conform zvonurilor.

Majoritatea producătorilor de dispozitive mobile şi-au prezentat dispozitivele de top pentru anul 2016, iar acum vine rândul celor de la Apple să își prezinte linia sa de smartphone-uri iPhone, informează Go4it.

Au apărut multe fotografii spion, dar şi multe scurgeri de informaţii care vorbesc despre hardware-ul telefonului.

O nouă serie de fotografii spion descriu noul iPhone 7 ca un smartphone foarte similar cu modelele precedente, iPhone 6 şi 6S. Acestea confirmă din nou informaţiile primite în trecut, care sugerează că dungile orizontale de pe spatele dispozitivului pentru antene vor fi eliminate, păstrând totuşi liniile curbate de sus şi de jos.

Modelul prezentat în imagini este de culoare aurie şi prezintă camera foto cu un design similar cu cel al variantelor din prezent, cu obiectivul ieşit în relief, însă cu un nou element între aceasta şi blitz. Pe lângă orificiul pentru microfon, apare un nou punct negru, care ar putea fi un fascicul laser pentru asistarea sistemului de focalizare la distanţă mică.

Este posibil însă ca modelul iPhone 7 Plus/Pro să vină totuşi cu un sistem foto cu două camere, conform zvonurilor din trecut, însă diferenţe majore de design între modelul standard al telefonului şi cele din ultimii doi ani nu par să existe.

Toate aceste afirmaţii sunt valabile desigur dacă zvonurile sunt într-adevăr bazate pe informaţii reale.Fenomenul "apei moarte" care i-a îngrozit pe specialişti: vapoarele se opresc brusc, iar motoarele învârt "în gol"

Citeşte mai multe despre:   iPhone,   apple,   lansare