Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri High-Tech Autoritățile române, refuzate de Apple: Compania americană nu a fost de acord cu furnizarea de date despre 13 iPhone-uri (VIDEO)

Autoritățile române, refuzate de Apple: Compania americană nu a fost de acord cu furnizarea de date despre 13 iPhone-uri (VIDEO)

Un articol de: - 19 Apr 2016, 18:18
Autoritățile române, refuzate de Apple: Compania americană nu a fost de acord cu furnizarea de date despre 13 iPhone-uri (VIDEO) High-Tech

Nu doar autorităţile din Statele Unite, ci şi cele din România, au cerut date de la celebra companie Apple, însă au fost, la rândul lor, refuzate, informează B1 TV. Potrivit ultimului raport de transparență al Apple, România a cerut informații privind 13 dispozitive de tip iPhone în trimestrul al doilea din 2015, însă gigantul în comunicaţii a respins solicitarea.

Autoritățile române au cerut informații cu privire la un număr total de 19 dispozitive. Este vorba despre 13 telefoane iPhone și alte dispozitive produse de compania americană.

De asemenea, a existat o solicitare referitoare la furnizarea de informații despre contul unui utilizator din România.

Gigantul american a răspuns favorabil în cazul a două dintre solicitările autorităților române. În cazul utilizatorului din țara noastră, autoritățile nu au primit niciun răspuns.

Potrivit raportului întocmit de compania americană, solicitările trimise Apple de guvrenele diferitelor țări pot viza fie conturile pe care utilizatorii le creează pentru a beneficia de serviciile furnizate de companie, fie anumite informații care pot servi la identificarea dispozitivelor propriu-zise, cum a fi seria și numărul dispozitivului.

Reprezentanții Apple au comunicat că pot oferi informații referitoare la conținutul comunicațiilor doar în cazuri excepționale.  

Autoritățile române, refuzate de Apple

Fenomenul "apei moarte" care i-a îngrozit pe specialişti: vapoarele se opresc brusc, iar motoarele învârt "în gol"

Citeşte mai multe despre:   apple,   SUA,   informatii,   iPhone