Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri High-Tech BenQ anunță LR100, o nouă cameră foto care poate filma în format Full HD

BenQ anunță LR100, o nouă cameră foto care poate filma în format Full HD

Un articol de: - 11 Iul 2012, 15:23
BenQ anunță LR100, o nouă cameră foto care poate filma în format Full HD Galerie foto (3) High-Tech
BenQ lansează noua cameră foto LR100, care oferă posibilitatea de a filma în format Full HD 1080p. Camera este echipată cu un senzor CMOS de 14 megapixeli, tehnologie de stabilizare a imaginii, oferă zoom optic 5X şi ecran LCD de 2.7” precum şi focus manual. Noua cameră foto BenQ LR100 poate înregistra videoclipuri de calitate chiar şi în timpul nopţii, cu 30 cadre pe secundă. În acelaşi timp, camera oferă utilizatorilor posibilitatea de a folosi zoom-ul cu auto-focus în mod continuu atunci când înregistrează şi chiar în timpul filmării în slow motion.

LR100 are un senzor CMOS de 14 megapixeli şi multiple efecte de fotografiere cum ar fi Lomo, Toy Mode, Fish eye, Sketch se adresează celor care au plăcerea de a împărtăşi imaginile creative. Unul dintre efectele speciale de fotografiere ale noului LR100 cu ISO6400 este Watercolor, care oferă fotografiilor o alură de pictură, iar înregistrările video capătă un plus de animaţie.

Modul Handheld Night Shot este destinat capturării unor fotografii clare în mediile întunecate. Prin tehnologia HDR, camera foto poate face diferenţa între zonele de lumină, balansând nivelul luminozităţii în zonele prea întunecate şi în zonele supra-expuse. Funcţia Super Macro 5cm permite fotografierea de la 5 centimetri a subiectului. Noul model BenQ LR100 va fi disponibil în portofoliul partenerilor BenQ din România de la mijlocul lunii iulie, la un preţ recomandat de 479 lei.