Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri High-Tech Birourile din redacţia Fox News, înlocuite cu ecrane tactile gigantice (VIDEO)

Birourile din redacţia Fox News, înlocuite cu ecrane tactile gigantice (VIDEO)

Un articol de: - 08 Oct 2013, 13:06
Birourile din redacţia Fox News, înlocuite cu ecrane tactile gigantice (VIDEO) High-Tech

Televiziunea americană Fox News și-a dezvăluit noua redacţie, la care s-a lucrat mai bine de o lună de zile, unde toate birourile au fost înlocuite cu ecrane tactile gigantice.

Într-un clip care poate trece ușor drept o parodie, prezentatorul Shepard Smith anunță că noul decor include birouri echipate cu monitorare tactile cu o diagonală de 140 cm, scrie The Verge.

Pe fundal, diferiți angajați ai redacției apar lucrând la acele ecrane enorme, trecând prin numeroase pagini web și aplicații.

”Noi le spunem BAT. Ecrane tactile cu o arie largă. Acolo vor lucra jurnaliștii, folosindu-se de noi instrumente pentru a urmări știri și pentru a le aduce cât mai repede pe ecranele telespectatorilor”, explică Smith.

Fox News a confirmat că monitoarele rulează sistemul de operare Windows 8, iar presa estimează că acestea ar fi costat câte 8.000 de dolari fiecare.

Clipul de prezentare a redacţiei revoluţionare nu a scăpat netaxat pe Internet, unde mulţi s-au întrebat retoric dacă au crescut tabletele peste noapte sau Fox News a decis să angajeze oameni foarte, foarte scunzi.

Ecrane tactile gigantice în redacţia Fox News

Citeşte mai multe despre:   jurnalisti