Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri High-Tech ALERTĂ de securitate: Orice utilizator îți poate VEDEA fotografiile PERSONALE salvate în TELEFON! DETALII despre cum POȚI BLOCA accesul

ALERTĂ de securitate: Orice utilizator îți poate VEDEA fotografiile PERSONALE salvate în TELEFON! DETALII despre cum POȚI BLOCA accesul

Un articol de: B1.ro - 05 Mar 2019, 11:16
Sursa: Pixabay High-Tech

Posesorii televizoarelor cu Android TV au putut să acceseze fotografiile private ale altor utilizatori, care erau stocate pe Google Photos, scrie profit.ro. 

Este vorba de un bug de securitate al sistemului de operare al televizoarelor smart ale companiei Google, prin care pot fi accesate de utilizatori străini, necunoscuți, orice fotografii stocate pe Google Photos.

Anunțul a fost făcut pe Twitter, de un utilizator obișnuit.

Google Home, aplicația Google pentru gestionarea dispozitivelor conectate la internet, afișează o listă de utilizatori, iar un alt user poate intra în contul respectiv și pot fi setate ca screen saver pe propriul televizor.

Google a anunțat că investighează problema și că până nu se știe exact ce cauzează acest bug de securitate va dezactiva  partajarea fotografiilor din Google Photos pe Android TV.

Citeşte mai multe despre:   google,   android tv
 
 
 
Loading...