Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri High-Tech Cât costă noul Microsoft Flight Simulator

Cât costă noul Microsoft Flight Simulator

Un articol de: Traian Avarvarei - 19 Aug 2020, 13:58
Cât costă noul Microsoft Flight Simulator Foto: Captura Youtube High-Tech

După 14 ani de aşteptare, Microsoft lansează o nouă versiune a celebrului joc Flight Simulator. Ultima versiune a jocului video datează din anul 2006, iar cei care vor să-și achiziționeze noul Microsoft Flight Simulator trebuie să știe că sunt disponibile trei versiuni, iar prețul variază între 70 și 120 de dolari.

 

 

 

Cât costă Microsoft Flight Simulator

 

 

 

Ieşit pe piață pentru prima dată în 1982, Flight Simulator a fost unul din primele produse software lansate de Microsoft, care la acea dată nu oferea încă sistemul Windows.

Flight Simulator este cel mai bun simulator de zbor creat vreodata pentru PC, este un joc de un  realism  incredibil, cu o  grafica  impecabila si care ofera o experienta de joc inovativa si care foloseste cele mai avansate  tehnologii  de simulare de pilotaj.  Horoscop Alina Bădic // Horoscopul CHINEZESC pentru luna Cocoșului

Zeci de milioane de fani așteptau noua versiune. Aceștia vor avea ocazia de a sta la manşa a aproximativ 20 de avioane, de la micul Mudry Cap 10 şi până la Boeing 787 sau Airbus 320-Neo.

Noua versiune realizată în totalitate de studioul francez Asobo este realizată de studioul francez Asob.

Jocul va fi disponibil în trei versiuni, cu preţuri variind de la 70 până la 120 de euro, care vor permite utilizatorului să piloteze mai multe sau mai puţin avioane.

Cât costă noul Microsoft Flight Simulator

 

 

 

Istoria Microsoft Flight Simulator

 

 

 

Microsoft Flight Simulator şi-a început viaţa ca un set de articole de grafică scrise de Bruce Artwick în 1976 despre un program de grafică 3D. Când editorul revistei i-a spus că abonaţii vor să cumpere programul, Bruce Artwick a înfinţat compania subLOGIC Corp. în 1977 şi a început să vândă simulatoare de zbor pentru calculatoare 8080 cum ar fi Altair 8800 şi IMSAI8080. În 1979 subLOGIC a lansat FS1 Flight Simulator pentru Apple II. În 1980 subLOGIC a lansat o versiune pentru Tandty TRS-80, iar în 1982 a licenţiat o versiune pentru IBM PC cu grafică CGA pentru Microsoft, care a fost lansată sub numele de Microsoft Flight Simulator 1.00. subLOGIC a continuat să dezvolte produsul şi pentru alte platforme, iar Flight Simulator II a fost lansat pentru Apple II în 1983, la Commodore 64, MSX şi Atari 800 în 1984, şi la Commodore Amiga şi Atari ST în 1986, potrivit Wikipedia. Între timp, Bruce Artwick a părăsit subLOGIC pentru a înfinţa Bruce Artwick Organisation pentru a lucra la Microsoft pentru versiunile ulterioare, începând cu Microsoft Flight Simulator 3.00 în 1988. Microsoft Flight Simulator a ajuns la maturitate comercială cu versiunea 3.1, unde a început să folosească grafica 3D şi accelerare grafică, devenind un produs de primă mână.

Microsoft a produs constant noi versiuni ale simulatorului, adăugând noi caracteristici cum ar fi noi tipuri de aeronave şi peisaj mai detaliat. Ediţia Profesională (Professional Edition) a fost lansată cu versiunile 2000 şi 2002, care includea mai multe aeronave, utilitare şi peisaje mai detaliate decât versiunea normală, formatul fiind abandonat cu versiunea 2004(versiunea 9), care revenise la formatul de single-edition şi a marcat 100 de ani de zbor cu propulsie, iar Flight Simulator X a revenit la formatul cu ediţie dublă cu "Standard Edition" şi "Deluxe Edition".

Cele mai recente versiuni ale acestui simulator, MS Flight Simulator 2004 şi noul MS Flight Simulator X au atra piloţi veterani, viitori piloţi şi chiar oameni care cândva au visat să fie piloţi. Fiind mai mult un mediu virtual foarte captivant decât un simplu joc, este uneori frustrant, complex şi dificil din cauza nivelului mare de realism, dar poate fi şi meritoriu pentru un flightsimmer priceput. Suprafaţa pe care se poate zbura cuprinde întreaga lume, cu diferite nivele de detaliu, incluzând 20,000 de aeroporturi. Decoruri individual-detaliate se pot găsi reprezentând marile monumente şi o un număr în continuă creştere de oraşe şi metropole. Detaliile peisajelor sun mărunte şi departe de centrele populate şi în special în afara SUA, deşi o varietate de site-uri oferă add-on-uri cu peisaje(comerciale şi gratuite) şi decoruri pentru a remedia această problemă.

Ultimele două versiuni includ o simulare meteorologică complexă şi sofisticată, cu abilitatea de a descărca de pe internet date meteo în timp real, un mediu aerian inclusiv trafic de control aerian interactiv (deşi seriile MSFS nu au fost primele care să includă aşa ceva), aeronave cu care poate zbura utilizatorul de la istoricul Douglas DC-3 până la la Boeing 777 şi un mare număr de resurse incluzând lecţii interactive şi provocări, şi checklists (liste cu sarcini pentru avioane).

 

Versiuni Lansate

 

 • 1982 - Flight Simulator 1.0

 • 1984 - Flight Simulator 2.0

 • 1988 - Flight Simulator 3.0

 • 1989 - Flight Simulator 4.0

 • 1993 - Flight Simulator 5.0

 • 1995 - Flight Simulator 5.1

 • 1996 - Flight Simulator 95

 • 1997 - Flight Simulator 98

 • 1999 - Flight Simulator 2000

 • 2001 - Flight Simulator 2002

 • 2003 - Flight Simulator 2004

 • 2006 - Flight Simulator X

Citeşte mai multe despre:   Microsoft,   jocuri video