Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri High-Tech Ce-i în mână e...minciună: Realitatea de dincolo de smartphone, un proiect realizat de un fotograf american (FOTO)

Ce-i în mână e...minciună: Realitatea de dincolo de smartphone, un proiect realizat de un fotograf american (FOTO)

Un articol de: - 13 Oct 2015, 15:05
Ce-i în mână e...minciună: Realitatea de dincolo de smartphone, un proiect realizat de un fotograf american (FOTO) High-Tech

Fotograful american Eric Pickersgill a realizat un proiect numit "Removed". Imaginile sunt speciale. Deși protagoniștii au fost fotografiați în timp ce țineau smartphone-ul în mână, cu ajutorul programelor de specialitate, Pickersgill le-a îndepărtat.

Totul a pornit de la o situația pe care a trăit-o și a văzut-o pe viu, scrie dangerousminds.net.

"O familie stătea lângă mine într-o cafenea. Nu vorbeau. Tatăl și cele două fetițe și-au scos telefoanele. Mama fie nu avea, fie alesese să îl lase deoparte. Ea stătea și se uita lung pe fereastră deși familia îi era alături. Tatăl mai anunța din când în ce descoperirile din online. O dată a vorbit despre un pește mare care fusese capturat. Nimeni nu a schițat vreun gest. Sunt trist de influența pe care tehnologia o are în viața noastră. Între timp, și mama și-a scos telefonul", a povestit fotograful.

De aceea, fotografiile arată astfel:
Foto: dangerousminds.net

Citeşte mai multe despre:   smartphone,   fotograf