Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri High-Tech Apple CRITICĂ DUR companiile care strâng date personale: Informațiile noastre, folosite împotriva noastră (VIDEO)

Apple CRITICĂ DUR companiile care strâng date personale: Informațiile noastre, folosite împotriva noastră (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 24 Oct 2018, 15:14
Apple CRITICĂ DUR companiile care strâng date personale: Informațiile noastre, folosite împotriva noastră (VIDEO) High-Tech

Tim Cook, CEO al Apple, a criticat dur ,în timpul unui discurs la Bruxelles, companiile care adună numeroase date ale utilizatorilor, pentru că ne-ar ține mereu sub supraveghere.

Astfel, Cook a sugerat că deținerea acelor informații personale de către companii, ar trebui să ne îngrijoreze, potrivit hotnews.ro.

De asemenea, CEO al Apple a lăudat noul regulament european GDPR și a spus că ar fi pentru introducerea unui regulament federal în SUA, menționând că „propriile noastre informații (...) sunt folosite pe post de armă tot împotriva noastră”.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

„Propriile noastre informații, de la cele de zi cu zi, până la cele foarte personale, sunt folosite pe post de armă tot împotriva noastră, cu eficiență militară. În fiecare zi miliarde de dolari își schimbă proprietarul și numeroase decizii sunt făcute pe baza preferințelor noastre și pe baza lucrurilor care nu ne plac, pe baza familiilor, prietenilor, relațiilor, conversațiilor, dorințelor, fricilor și viselor noastre. Toate aceste date sunt inofensive luate separat, dar sunt asamblate, sintetizate și vândute. Când lucrurile sunt duse la extrem, procedeul creează un profil digital de durată și permite companiilor să te cunoască mai bine decât te cunoști tu însuți”, a susținut Tim Cook.

Deci, deși nu le-a numit, putem deduce că Cook făcea referire și la Google și la Facebook.

Citeşte mai multe despre:   Tim Cook,   apple