Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri High-Tech Comparație: Logitech S715i vs. Audyssey Audio Dock - pump up the volume (VIDEO)

Comparație: Logitech S715i vs. Audyssey Audio Dock - pump up the volume (VIDEO)

Un articol de: - 08 Feb 2012, 20:58
Galerie foto (16) High-Tech

Dock-urile de iPod au devenit aproape o necesitate în ultimii ani. Toate companiile producătoare de echipamente electronice care se respectă au scos mai multe astfel de dispozitive pe piață. Și asta se datorează în primul rând cererii, având în vedere că tot mai mulți oameni vor să asculte muzică și când pleacă în călătorii; de asemenea vor și o calitate cât mai bună a sunetului, și nu în ultimul rând cât mai multe conexiuni și funcții pentru a-și putea conecta și alte dispozitive la el sau doar, spre exemplu, pentru a asculta un post de radio dimineața. În materialul de astăzi analizăm două astfel de dock-uri pentru iPod, relativ accesibile: Logitech S715i (99.99 $ - 149 $) și Audyssey Audio Dock (89$ - 299$).

Audyssey Audio Dock oferă o calitate excelentă a sunetului și bass profund. Are bluetooth pentru streaming wireless de pe iPhone sau alte device-uri mobile, chiar și de pe un computer cu bluetooth, plus sincronizar USB-PC. Are însă și câteva defecte, unul dintre ele este prețul – pornește de la 89 de dolari și poate ajunge la aproape 300. De asemenea, unele persoane ar putea să nu aprecieze design-ul său pe verticală.

Audyssey Audio Dock Tour

Audyssey Audio Dock Tour

from Audyssey Laboratories on Vimeo.

Embed:

Logitech S715i

pentru iPhone și iPod folosește opt driveri pentru a oferi o performanță audio de invidiat având în vedere prețul său. Și el are câteva defecte printre care lipsa radioului FM, a ceasului și a unui egalizator. Dar, așa cum ne-a obișnuit compania Logitech, a reușit să construiască un aparat de calitate și accesibil împătimiților de muzică cu buget mai restrâns.Design
Audyssey Audio Dock are o formă ciudată, așa cum se poate vedea din imagini. Arată ca un router wireless mai mare sau un switch de rețea. Pe de altă parte, este foarte solid și cântărește 4 kilograme. Are înălțimea de 22,86 cm, lățimea de 12,7 cm și adâncimea tot de 22,6 cm, deci este destul de compact, potrivit celor de la CNET, care l-au testat.

La interior se află două twittere cu diametrul de 2 cm și două woofere de 10 cm fiecare, așa că muzica se aude excelent pe dispozitiv. Dockul este și multifuncțional, adică fie îți conectezi iPod-ul / iPhone-ul direct, fie folosești Bluetooth-ul și poți conecta la el orice aparat cu AD2P, inclusiv un PC.De asemenea, Audyssey Audio Dock poate fi folosit și pentru convorbirile telefonice. Acestea pot fi redate pe difuzoarele sale prin conexiunea Bluetooth care face legătura cu telefonul. Dacă utililzatorul său primește un telefon în timp ce ascultă muzică, volumul acesteia scade automat, iar după terminarea apelului muzica va reveni la volumul inițial.

Logitech S715i măsoară 39,37 cm în lățime, 13,3 cm înălțime și 5 cm grosime. E destul de mare, se apropie de casetofoanele din trecut, dar intră într-un rucsac sau o geantă de umăr obișnuită. În partea din față se află butoanele pentru power și volum, precum și dock-ul acoperit de iPod. În spate, în afara dock-ului se ma găsește o mufă input auxiliar și priza pentru cablul de alimentare.Două woofere cu diametrul de 5 cm flanchează dock-ul, iar sunetul oferit de ele este unul profund și de calitate, potrivit CNET. La baza aparatului sunt montate și piciorușe cauciucate pentru o bună stabilitate.

Cele șase difuzoare ale Logitech-ului sunt acoperite cu o plasă metalică. Doar patru dintre acestea sunt alimentate direct inclusiv cele două grupuri de difuzoare de 7,5 cm, amplasate în extremități și twitterele de 1,23 cm. Cele două difuzoare de 7,5 cm din mijloc precum și wooferele din spate au radiatoare pasive, care generează sunetul din curentul de aerul creat de difuzoarele alimentate direct. Toate aceste detalii tehnice produc un sunet puternic și de foarte bună calitate pentru un sistem de această mărime.

Performanțe și dotări
Spre deosebire de alte sisteme similare, Logitech S715i nu are radio FM, ceas sau reglaj al sunetul printr-un egalizator. În schimb nu are nevoie de îmbunătățiri artificiale ale sunetului, asta pentru că review-urile spun despre el că e un sistem excelent din acest punct de vedere. Logitech a mai inclus în pachetul cu care îl livrează și o geantă plus o telecomandă cu comenzi obișuite de play, pause, skip, shuffle și repeat.S715i se descurcă admirabil la redarea unei meoldii, de la Black Eyed Peas și până la Creedence Clearwater Revival, cu aceeași putere și calitate a sunetului. De asemenea, dacă-ți place să asculți muzica mai tare, sistemul Logitech îți poate strica ușor relațiile cu vecinii.

În afară de Bluetooth, sistemul Audyssey are și capabilități de sincronizare prin USB, prin portul mini-USB amplasat în spate, care permite sincronizarea iPod-ului cu iTunes și computerul spre exemplu. Dacă nu ajunge această conexiune și dock-ul de iPod, atunci mai există și o a treia la Audyssey Audio Dock – intrarea auxiliară de căști, prin care poți lega sistemul la computer (producătorul oferă și cablurile necesare în pachet, atât pentru micro-USB cât și pentru auxiliar). Și sistemul Audissey vine cu o mică telecomandă care controlează funcțiile de bază ale iPod-ului (fast-forward/back, controlul volumului).

Și Audissey Audio Dock stă bine la calitatea sunetului, cu detalii auditive bogate și bas puternic. Nu în ultimul rând, Audissey are un volum suficient de puternic pentru a îl putea utiliza la o petrecere, face față cu bine unei încăperi obișnuite.Citeşte mai multe despre:   comparatie
 
 
 
Loading...