Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri High-Tech Deutsche Telekom, DECIZIE RADICALĂ! Mai mult de un sfert din angajaţi vor fi DAŢI AFARĂ! Ce se întâmplă cu personalul din România

Deutsche Telekom, DECIZIE RADICALĂ! Mai mult de un sfert din angajaţi vor fi DAŢI AFARĂ! Ce se întâmplă cu personalul din România

Un articol de: B1.ro - 22 Iun 2018, 11:41
Deutsche Telekom, DECIZIE RADICALĂ! Mai mult de un sfert din angajaţi vor fi DAŢI AFARĂ! Ce se întâmplă cu personalul din România High-Tech

Decizie radicală luată de Deutsche Telekom.
Gigantul german va concedia, în următorii 3 ani, mai mult de un sfert din personalul angajat în unitatea de servicii informatice, care este pe pierdere de mai mulţi ani.

Divizia T-Systems va renunţa, astfel, la 10.000 de angajaţi, dintre care 6.000 sunt situaţi în Germania, potrivit purtătorului de cuvânt Harald Lindlar. Unitatea de servicii informaticeare aproximativ 37.000 de angajaţi.
În spatele deciziei companiei telecom se află intenţia de a reduce costurile cu 600 de milioane de euro până în 2021 pentru ca CEO-ul grupului, Adel Al-Saleh să poată reinvesti o parte din bani în „zone de creştere”, a precizat Lindlar, conform zf.ro.

Deutsche Telekom a identificat securitatea cibernetică, businessul de cloud şi serviciile de IoT drept oportunităţi de extindere.

Competiţia dură - reprezentată de multinaţionale precum Amazon sau Google - a măcinat marjele şi a oprit creşterea T-Systems, care a adunat pierderi operaţionale de 3,2 miliarde de euro din 2012 până în prezent.

Deutsche Telekom AG este cea mai mare companie europeană de telecomunicaţii, cu operaţiuni în mai multe ţări din Europa Centrală şi de Est, inclusiv în România. 

Citeşte mai multe despre:   Deutsche Telekom,   T-Systems,   Germania