Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri High-Tech Facebook a ELIMINAT 265 de conturi FLASE cu legături cu Israelul

Facebook a ELIMINAT 265 de conturi FLASE cu legături cu Israelul

Un articol de: B1.ro - 17 Mai 2019, 11:52
Facebook a ELIMINAT 265 de conturi FLASE cu legături cu Israelul foto: Pixabay High-Tech

Rețeaua de socializare Facebook a suspendat 265 de conturi, pagini, grupuri și evenimente de pe Facebook și Instagram care aveau legături cu Israelul.

Acestea au fost eliminate din cauza unui comportament caracterizat drept „neautentic”, pentru că ținta acestora erau utilizatorii din Asia de Sud-est, America Latină și Africa, transmite Reuters. 

“Administratorii paginilor și deținătorii conturilor au postat frevent știri politice, despre subiecte precum alegerile din diferite țări, opinii ale unor candidați și critici la adresa adversarilor politici. Închidem aceste pagini și conturi pe baza comportamentului lor, nu al conșinutului postat”, a explicat Nathaniel Gleicher, director pentru politici de securitate cibernetică la Facebook.

Totodată, Gleicher a afirmat că sursa unei anumite părți din aceste postări este compania israeliană Archimedes Group, scrie News.ro.

”Această organizație și toate filialele acesteia sunt interzise acum pe Facebook, fiind trimisă o scrisoare în acest sens”, a declarat Gleicher.