?>
Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri High-Tech Cum a ajuns un banal ou să fie CEA MAI vizionată postare de pe Instagram

Cum a ajuns un banal ou să fie CEA MAI vizionată postare de pe Instagram

Un articol de: B1.ro - 04 Feb 2019, 15:01
Sursă foto: Instagram / world_record_egg High-Tech

Imaginea unui ou a bătut recordul de like-uri pe Instagram, în momentul de faţă având peste 52 de milioane, totul pornind de la dorinţa creatorilor postării de a vedea dacă poate fi doborât recordul stabilit de Kylie Jenner, de aproximativ 19 milioane de vizualizări, arată The New York Times.

"Ar putea ceva atât de simplu ca un ou să bată acel record?", a precizat Chris Godfrey, unul dintre oamenii care din spatele paginii "world_record_egg" - pe al cărui cont se găseşte oul.

"De ce un ou? Un ou nu are sex, rasă sau religie. Un ou e un ou, e universal", a adăugat Chris Godfrey.

Oul, botezat "Eugene", a spart recordul deţinut de Kylie Jenner în doar 9 zile, pe lângă cele aproape 52 de milioane de vizualizări având şi aproximativ 10 milioane de followeri.

De fapt, "Eugene" este o reclamă pentru Mental Health America, o companie non-profit al cărui rol este de a trata problemele mentale rezultate în urma presiunii exercitate de canalele de social media.

"Presiunea social media mă afectează. Dacă şi tu eşti afectat vorbeşte cu cineva", indică reclamă, potrivit New York Times.

"Oamenii s-au îndrăgostit cu acest ou, iar Eugene oul vrea să continue să împrăştie mesaje pozitive", a precizat Alissa Khan-Whelan, una dintre realizatoarele reclamei.

Potrivit informaţiilor demografice ale creatorilor oului, segmentul de populaţie în rândul care a răspândit cel mai mult imaginea oului sunt persoanele tinere.

"Cred că, probabil, a fost generaţia tânără. A început să se răspândească în şcoli şi locuri de joacă", a spus Chris Godfrey.

 
 
 
Loading...