Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri High-Tech Cum să afli cine te SPIONEAZĂ pe WhatsApp

Cum să afli cine te SPIONEAZĂ pe WhatsApp

Un articol de: B1.ro - 06 Sep 2019, 09:38
High-Tech

Există o modalitate simplă de a afla cine te spionează pe WhatsApp. Nu ai nevoie de descărcarea unei aplicaţii, trebuie să faci doar un lucru simplu. 
LACRIMI ÎN SHOWBIZ! BIATA, RONA HARTNER! AU DESCHIS TESTAMENTUL! DIN PĂCATE E ADEVĂRAT! AU FOST ULTIMELE IMAGINI
O modalitate de a afla cine se uită la profilul dvs. de WhatsApp este să postaţi mai multe stări simultan, astfel încât utilizatorii să stea un timp să vă vadă informațiile. Veți avea 24 de ore pentru a verifica cine sunt persoanele care s-au uitat la stările voastre. Rețineți că, probabil, aceiași utilizatori s-au oprit să vă vadă profilul. În acest fel, veți ști că au un interes special în a ști ce publicați.
ADIO, MIOARA ROMAN! DIN PĂCATE A CEDAT! OANA ROMAN A FĂCUT ANUNȚUL ÎN LACRIMI

Nu uitați să aveți grijă de tipul de conținut pe care îl publicați pe rețelele de socializare, deoarece acesta va fi public și ușor accesibil pentru toată lumea.

Puteți modifica cine vă poate vedea poza de profil, precum și starea WhatsApp, în setările de confidențialitate ale aplicației. Puteți alege dacă doriți ca informațiile dvs. să fie văzute de oricine vă adaugă numărul de telefon, doar de contactele dvs. sau de oricine. În acest fel, puteți descoperi, de asemenea, cum să nu apăreați online pe WhatsApp. 

 
 
 
Loading...