Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri High-Tech Cum să-ţi RECUPEREZI contul de Instagram? Trucuri VITALE

Cum să-ţi RECUPEREZI contul de Instagram? Trucuri VITALE

Un articol de: B1.ro - 14 Iul 2019, 15:28
High-Tech

Vrei să știi cum să recuperezi un cont Instagram dacă l-ai dezactivat? Sau ai uitat parola și nu știi cum să intri? Există câteva trucuri care te poate ajuta să îl recuperezi.

Principalul lucru pentru a recupera un cont pe Instagram este să îți amintești informațiile cheie, altfel nu poți face nimic, scrie DC News.

Printre datele pe care nu trebuie să le uiți niciodată sunt:

Numele utilizatorului 
E-mailul pe care l-ați utilizat când ați configurat contul Instagram.
Numărul de telefon, dacă l-ați asociat cu acest cont Instagram.
Dacă aveţi contul de Instagram sincronizat cu cel de Facebook totul va fi mult mai simplu. 

Cum să vă recuperați contul din aplicația Android?

1. Deschideți aplicația

Trebuie să deschideți aplicația şi să introduceți numele utilizatorului. În partea de jos a aplicației, chiar lângă parolă, aveţi opțiunea "Ați uitat-o?". Daţi click şi astfel începe procesul de restaurare.

Făcând clic, începe procesul de restaurare.

2. Resetați parola

Există 3 moduri de resetare a contului Instagram. Cu amintirea numelui utilizatorului sau cu accesul la e-mail, puteți face acest lucru.

De asemenea, printr-un mesaj text, dacă v-ați înregistrat numărul de telefon în momentul în care aţi creat contul de Instagram

Resetați prin e-mail: trebuie să dați clic pe "Resetați prin e-mail" veți primi un e-mail cu linkul de resetare. Introduceți e-mailul, deschideți mesajul selectați linkul și finalizați procedura. 

Printr-un mesaj text: Este util dacă ați configurat numărul de telefon din contul Instagram de mai sus. Începeți prin selectarea codului țării dvs., introduceți numărul de telefon și acceptați-l, așteptați ca codul să ajungă la resetare. Introduceți codul și apoi schimbați parola.

Cu Facebook:

Acest mod îl puteți utiliza numai dacă cele două conturi sunt simcronizate, în caz contrar este imposibil. Tot ce trebuie să faceţi este să urmaţi instrucţiunile.


Cum să vă recuperați contul de pe computer?

O altă opțiune pentru gestionarea contului dvs. este calculatorul, însă, în acest fel, vă puteți uita parola. Pentru a vă recupera contul, trebuie să deschideți pagina Instagram și să urmați pașii următori:

Selectați opțiunea "ați uitat parola?". Acesta este situat în partea dreaptă a parolei.

Apoi, plasați e-mailul cu care ați deschis contul Instagram, trebuie să confirmați că nu sunteți un robot și faceți clic pe parola de resetare.

Deschideți e-mailul, ar fi trebuit să primiți un e-mail cu un link de resetare, faceți clic pe acesta.

Plasați noua parolă și apoi solicitați din nou să o introduceți pentru a vedea dacă nu există nici o greșeală.

Apoi, accesați din nou contul dvs.

Cum să vă recuperați contul dacă Instagram îl închide?

Încercați să deschideți contul dvs. Instagram și este imposibil să intrați? Sunt datele dvs. corecte și pare că aveţi contul suspendat?

Este foarte probabil ca Instagram să vă închidă contul deoarece ați încălcat o anumită regulă. Pentru a rezolva această problemă, trebuie să completaţi un formular cu datele voastre şi explicaţi că nu sunteţi de acord cu închiderea contului.

Citeşte mai multe despre:   Instagram
 
 
 
Loading...