Digi RCS-RDS. Anunţ vital pentru toţi românii de la gigantul IT&C: iată ce primesc gratuit!

Digi RCS-RDS. Anunţ vital pentru toţi românii de la gigantul IT&C: iată ce primesc gratuit!

Digi RCS-RDS a făcut un anunţ important pentru românii care au abonament de telefonie mobilă la acest gigant media.

Un nou serviciu de la Digi Romania

Compania a luat decizia de a le oferi gratuit ceva pentru care până acum plăteau: un serviciu DIGI Wi-Fi pe care DIGI Romania il ofera gratuit pentru clientii din Romania, iar in aceasta perioada in care foarte multa lume merge in vacanta la munte si la mare, el poate fi extrem de util pentru a avea internet mobil oriunde si, cam, oricand.

De ce nu vrea nimeni să cumpere Dinamo. Problemele cu care se confruntă Ionuț Negoiță

Ce reţeaWi-Fi are Digi Romania

Digi RCS-RDS are 2300 de hotspot-uri cu Wi-Fi gratuit in toata tara acum, si acopera extrem de multe localitati, fie ca e vorba de orase mari, sau mai mici, iar pentru clienti asta e o veste foarte buna. Multumita acestei acoperiri extinse, cei de la DIGI Romania le ofera clientilor posibilitatea de a beneficia de internet de mare viteza, fara a plati ceva in plus, in multe zone in care acoperirea operatorului e slaba, vitezele mici, si acelasi lucru poate fi valabil pentru cocurenta, anunţă idevice.ro.

DIGI RCS-RDS: VESTEA care îi afectează pe toți ROMÂNII! Tocmai ce au ANUNȚAT că …

DIGI RCS-RDS Romania ofera gratuit serviciul DiGI Wi-Fi de ani, si ani, de zile pentru clientii din toata tara, iar daca nu l-ati activat inca, poate ca ar fi bine sa o faceti, si sa va bucurati de internet de mare viteza inclusiv in vacanta.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe