Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri High-Tech DIGI RCS-RDS, Orange, Vodafone, Telekom: Veşti proaste pentru clienţii care fac abuzuri

DIGI RCS-RDS, Orange, Vodafone, Telekom: Veşti proaste pentru clienţii care fac abuzuri

Un articol de: - 02 Oct 2019, 13:19
Galerie foto (2) High-Tech

DIGI RCS-RDS, Orange, Vodafone, Telekom, adică principalii operatori în telecomunicaţii din Romania, ar putea fi obligaţi de stat să impună restricţii pentru anumţi abonaţi, care fac abuzuri.

DIGI RCS-RDS: Cel mai UTIL serviciu GRATIS pentru toţi abonaţii, ţinut aproape SECRET

DIGI RCS-RDS, Orange, Vodafone, Telekom vor trebui, probabil, să respecte, dacă se va adopta, o iniţiativă a celor de la PSD, ce se referă la restricţionarea la numărul de urgenţă 112 a acelor abonaţi care fac abuzuri.  Conform initiativei legislative pe care un senator al PSD a propus-o, DIGI RCS-RDS, Orange, Vodafone, Telekom ar urma sa fie obligati sa blocheze accesul la serviciul 112 pentru cei care fac "apeluri agresive”, sau trimit "mesaje agresive”.

DIGI RCS-RDS, Orange, Vodafone, Telekom vor avea aceasta obligatie impusa prin ANCOM, iar numerele care fac "apeluri agresive”, sau trimit "mesaje agresive” catre 112, 113, 114, vor avea accesul blocat, cel putin temporar la ele, potrivit idevice.ro. Masura este una interesanta, dar foarte greu de pus in practica, nu de catre Digi Mobil, sau mediul telecom, ci de catre autoritati, pentru ca interzicerea accesului cetatenilor la serviciile medicale ar putea fi contrar articolului 34 din Constitutia Romaniei.

Totuşi, rămâne de văzut cum vor urma să sune la 112 cei cu apelurile restricţionate, dacă se va ajunge la asta, în cazul în care abonatul chiar are o urgenţă.

DIGI RCS-RDS face anunţul care afectează toţi abonaţii. Schimbări mari pentru toată lumea

Citeşte mai multe despre:   DIGI RCS-RDS,   Orange,   Vodafone,   Telekom
 
 
Loading...