Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri High-Tech Animale care au rămas fără mâncare timp de mai multe zile! Totul din cauza unui dispozitiv

Animale care au rămas fără mâncare timp de mai multe zile! Totul din cauza unui dispozitiv

Un articol de: Roxana Mirea - 01 Mar 2020, 12:28
sursa Foto: Pixabay High-Tech

Datorită noilor tehnologii, iubitorii de animale nu mai sunt nevoiți să angajeze o persoană care să aibă grijă de micile patrupede, atunci când ei pleacă în vacanță. Există pe piață dispozitive inteligente care pot să dea de mâncare câinelui sau pisicii, atunci când nu este nimeni acasă. Simplu și frumos, dar din nefericire, erorile există.

Petnet e o companie care vinde dispozitive inteligente pentru animalele de companie. Mai excat, iubitorii de animale pot să stea liniștiți. are cine să le hrănească animalele. Mai exact, aceștia controlează respectivul dispozitiv de la distanță și pot programa momentul în care să le dea de mâncare animalelor. Cel puțin, în teorie.

Petnet este acuzată de mai mulți utilizatori, din Marea Britanie. Aceștia s-au plâns că softul a dat niște erori, potrivit playtech.ro.

Din cauza unor erori date de dispozitivul cu pricina, animalele au rămas fără mâncare zile întregi. Deși totul era programat din telefon, sistemul a dat eroare și n-a eliberat mâncarea de care aveau nevoie patrupedele.

Petnet că declarat că început o investigație pentru a descoperi care sunt problemele și cum au apărut. Este vorba de a doua generație a dispozitivelor SmartFeeder 2.

Compania a resetat sistemul, iar dispozitivele și-au revenit. Însă, nu este prima dată când se întâmplă astfel de lucruri. Plângeri din partea utilizatorilor au au existat și în 2016.

Compania americană care vinde aceste aparate inteligente care hrănesc animalele de companie la momente programate a primit finanțări de milioane de dolari și a fost fondată în decembrie 2012. Un astfel de dispozitiv se vinde pe Amazon pentru aproximativ 240 de dolari.

Citeşte mai multe despre:   Marea Britanie