Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri High-Tech E OFICIAL: Ce trebuie să faci pentru a avea INTERNET GRATIS!

E OFICIAL: Ce trebuie să faci pentru a avea INTERNET GRATIS!

Un articol de: B1.ro - 16 Sep 2019, 16:49
Foto: Pixabay High-Tech

Veste bună pentru toți iubitorii de internet. Vor putea accesa gratis rețeaua www dacă îndeplinesc câteva condiții, începând din 19 septembrie.

LACRIMI ÎN SHOWBIZ! FUEGO A PĂȚIT-O GRAV! IRINA LOGHIN A DAT VESTEA CUMPLITĂ! E ȘOC ȘI GROAZĂ (GALERIE FOTO)

Localitățile din Uniunea Europeană, inclusiv cele din Româna, vor putea obține fonduri europene de câte 15.000 de euro fiecare pentru a crea rețele de internet wireless cu acces gratuit, în parcuri, piețe și alte spații publice, printr-un nou apel care urmează să fie lansat pe 19 septembrie, în cadrul programului WiFi4EU, anunță reprezentanța CE în România.

Cea de-a treia rundă de înscrieri WiFi4EU se deschide pe 19 septembrie, 2019, 14:00 ora României, a anunțat, luni, Comisia Europeană, într-un comunicat.
DOAMNE, DUMNEZEULE! TEO TRANDAFIR NU MAI ARE NICIO ȘANSĂ! CARMEN HARRA A FĂCUT ANUNȚUL CUMPLIT!

Cu un buget al apelului de 26,7 milioane de euro, Comisia va distribui 1.780 de vouchere în toate localitățile europene pe baza principiului „primul venit, primul servit”.

Cererea de propuneri va fi deschisă până la data de 20 septembrie 2019, 18:00 ora României.

Pentru a fi eligibil pentru un voucher în valoare de 15.000 de euro, municipalitățile trebuie să se înregistreze în prealabil pe portalul WiFi4EU. Voucherul va permite municipalității câștigătoare să creeze rețele Wi-Fi gratuite în spații publice.
ADIO, MIOARA ROMAN! DIN PĂCATE A CEDAT! OANA ROMAN A FĂCUT ANUNȚUL ÎN LACRIMI

Comisarul european pentru economia digitală și societatea digitală, Mariya Gabriel, a declarat : ,,Îmi face o mare plăcere să anunț deschiderea celei de-a treia runde de înscrieri în cadrul inițiativei WiFi4EU. Cu aproape 6.000 de acorduri de granturi deja semnate, e îmbucurător să vezi beneficiile imediate pe care le are inițiativa asupra cetățenilor noștri.”

La prima serie WiFi4EU, care a avut loc în noiembrie 2018 s-au înregistrat 13.000 de municipalități și s-au acordat 2.800 de bonuri. În cadrul celei de-a doua runde din aprilie 2019 au fost depuse peste 10.000 de candidaturi pentru 3.400 de vouchere. 98 % dintre aceste vouchere au fost date în primele 60 de secunde de la lansarea apelului.

Proiectul WiFi4EU se desfășoară pe parcursul a mai multor apeluri, în toate cele 28 de state membre, precum și în Norvegia și Islanda. Odată ce municipalitățile s-au înregistrat pe platforma WiFi4EU, acestea vor putea aplica pentru un voucher printr-un simplu click. Comisia Europeană va

Mai multe detalii, pe site-ul oficial al Reprezentanței CE în România.

 

 

 
Loading...