Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri High-Tech O echipă de elevi din Hunedoara a câștigat concursul mondial de robotică First Global Competition

O echipă de elevi din Hunedoara a câștigat concursul mondial de robotică First Global Competition

Un articol de: B1.ro - 23 Aug 2018, 11:52
O echipă de elevi din Hunedoara a câștigat concursul mondial de robotică First Global Competition Foto: facebook.com/RomanianRobotics High-Tech

O echipă de elevi din Hunedoara a câștigat concursul mondial de robotică First Global Competition, desfășurat în Mexic, și la care au participat reprezentanți din 170 de țări, informează ZF.ro. Elevii de la Colegiul Naţional de Informatică Traian Lalescu din Hunedoara au fost îndumați de profesorului de fizică Mircea Nistor. 

„Au câştigat tot. Tot ce se putea câştiga acolo. Au făcut cel mai mare număr de puncte, au făcut meciuri cu peste 1.000 de puncte, asta este ceva uriaş. Poţi câştiga ca număr de puncte, dar să nu câştigi finala. Au câştigat inclusiv finala. Sunt echipa câştigătoare şi erau vedetele concursului, toată lumea venea acolo să vadă echipa României. Se adunau toţi şi întrebau când joacă România“, a declarat pentru sursa citată Dana Războiu, fondatoarea fundației Naţie prin Educaţie, cea care a adus în România concursul de robotică First Tech Challenge.

Citeşte mai multe despre:   Stiri Hunedoara,   First Global Competition