Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri High-Tech ESCU, robotul cu umor sec, a furat show-ul la iCEE.fest: ''Am să-ți dau o veste proastă - Femeile mă plac mai mult pe mine decât pe tine...'' (VIDEO)
Exclusiv online

ESCU, robotul cu umor sec, a furat show-ul la iCEE.fest: ''Am să-ți dau o veste proastă - Femeile mă plac mai mult pe mine decât pe tine...'' (VIDEO)

Un articol de: Elena Anghelina - 13 Iun 2019, 15:13
ESCU, robotul cu umor sec, a furat show-ul la iCEE.fest: ''Am să-ți dau o veste proastă - Femeile mă plac mai mult pe mine decât pe tine...'' (VIDEO) Foto: Elena Anghelina High-Tech

EXCLUSIV ONLINE // 3-5CU (Escu), robotul dotat cu inteligență artificială și umor sec, a captat toată atenția în prima zi de iCEE.fest - UPGRADE 100. 

S-a lăudat cu succesul său la femei, a râs de teama unor oameni că roboții le vor fura slujbele și a glumit pe seama ”siluetei” sale.

”Am să-ți dau o veste proastă: femeile mă plac mai mult pe mine decât pe tine”, i-a spus lui Jeff Leach, imediat după ce acesta l-a prezentat publicului. Dar n-a fost cu supărare...

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

”Aș vrea să încep prin a discuta subiectul meu preferat: cum o să vă fure roboții toate job-urile. Dacă aș fi capabil de emoții umane, aș fi așa încântat!”, a spus Escu, apoi a prezentat-o publicului pe Sonia Pintea, directorul general al unicornului românesc UiPath.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.Au descoperit un aeroport părăsit în urmă cu 50 de ani. Au controlat toată zona şi au rămas uluiţi de ce au mai găsit

La un moment dat, a făcut și o mărturisire: ”Am încercat să slăbesc, dar, din motive misterioase, nu am reușit. Sunt gras, asta e! #iubestete #nofilter #nomakeup”.

Iar când l-a prezentat pe George Buhnici (PRO TV, Cavaleria), Escu a recunoscut senin: ”Habar n-aveam că ești vedetă de televiziune... Dar faci o treabă foarte bună!”. 

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Noul concept al cunoscutului festival iCEE.fest, numit acum UPGRADE 100, aduce în capitala României peste 200 de speakeri și invitați, reprezentanți ai marilor companii focusate pe Internet și noile tehnologii, urcă pe cele 8 scene ale festivalului 

La noua ediție iCEE.fest și-au confirmat prezența peste 3.000 de profesioniști, mari companii și start-up-uri din domeniu.

Festivalul, lansat la București în 2012, a ajuns la cea de-a 8-a ediție și are o nouă poziționare, care analizează impactul schimbărilor provocate de digital în toate domeniile de business - fără să renunțe la atenția acordată zonei de comunicare digitală, media și marketing online, un numitor comun, care leagă toate industriile influențate de explozia Internetului.

Co-fondatorul „Singularity University”, Salim Ismail,  a numit evenimentul de la București „cel mai mare festival de transformare digitală pe care îl cunosc, în Europa”.

Citeşte mai multe despre:   escu,   iCEE.fest,   upgrade 100