Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri High-Tech Este posibilă recuperarea unor poze șterse de pe Instagram? Explicațiile specialiștilor în social media

Este posibilă recuperarea unor poze șterse de pe Instagram? Explicațiile specialiștilor în social media

Un articol de: George Lupu - 08 Mar 2021, 19:38
Este posibilă recuperarea unor poze șterse de pe Instagram? Explicațiile specialiștilor în social media High-Tech

Fie că au fost șterse din greșeală sau în mod voluntar, unii utilizatori de Instagram își doresc să revadă peste ani fotografiile postate care au fost eliminate. Pentru aceștia veștile sunt bune, având în vedere că, potrivit secialiștilor eistă mai multe metode pentru a recupera conținutul foto sau video de pe Instagram care a fost șters.

 

Metode pentru recuperarea fotografiilor de pe Instagram

 

Una dintre metodele la îndemână vizează verificarea albumelor de fotografii, în condițiile în care Instagram va salva automat fotografii și videoclipuri pe ruloul camerei de pe Smartphone.

Fotografiile pot fi găsite în galeria telefonului, folderul Descărcări, Ruloul camerei sau orice locație în care fotografiile ar fi în mod normal stocate.

 Dacă sunteți utilizator Android, atunci: Mergeți la Fișierele mele. Selectați Poze și apoi folderul Instagram sau alte dosare pentru aplicații dacă utilizați alte aplicații de editare a fotografiilor, cum ar fi VSCO, Priime, Snapseed, etc. Toate aceste aplicații de editare foto vor salva o copie într-un folder separat pe Android înainte de dvs. postează pe Instagram. Verificați dacă fotografiile pierdute pot fi localizate, apoi restaurați-le.

 Pentru utilizatorii de iPad și iPhone: Selectați aplicația Fotografii chiar din ecranul de pornire. Atingeți Albume, apoi Șters recent. Căutați fotografiile pierdute, atingeți-le și apoi selectați Recuperare. Este important să rețineți că această metodă se aplică numai fotografiilor care au fost șterse în ultimele zile 30.

 

Alte metode la îndemână

 Se reduce vârsta de pensionare? Vești bune pentru români

Pentru ca funcția să restituie conținutul să fie deschisă, utilizatorul trebuie să le salveze corect în profil. În acest scop este prevăzută o opțiune de arhivare. În acest loc, utilizatorii stochează conținut care este păcat de șters complet și, în același timp, nu există nicio dorință de a-l afișa străinilor. Pentru a efectua arhivarea cu permisiunea pentru returnarea ulterioară, scrie insta-helper.com.

O altă metodă simplă este utilizarea unui software de recuperare, precum Photo Recovery. Există însă  multe programe de recuperare foto. Dacă trebuie să returneze fotografiile șterse înapoi, se efectuează o operație de restaurare și apoi reveni la casetă.

Recuperarea fotografiilor din cloud: Această metodă este viabilă numai dacă există fișiere de rezervă, cum ar fi Google Photos.

Unul dintre motivele pierderii conținutului foto postat anterior este hackingul de profil. Într-o astfel de situație, utilizatorul, înainte de a contacta asistența sau instanța, trebuie să utilizeze toate opțiunile independente pentru acțiune, cum să restaureze o fotografie pe instagram după ștergere.

Imaginile sunt stocate pe smartphone-urile personale, de unde au fost descărcate anterior. Dacă proprietarul conținutului nu l-a șters la un moment dat, totul va fi restaurat. 

Citeşte mai multe despre:   Instagram