Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri High-Tech Facebook a modificat în tăcere informații de la secțiunea de contact ale tuturor utilizatorilor

Facebook a modificat în tăcere informații de la secțiunea de contact ale tuturor utilizatorilor

Un articol de: - 26 Iun 2012, 16:43
Facebook a modificat în tăcere informații de la secțiunea de contact ale tuturor utilizatorilor Foto: venturebeat.com High-Tech

Facebook a operat, în tăcere, modificări în secțiunea de informații a fiecărui utilizator. Este vorba despre adresa de mail principală, care a fost înlocuită de reprezentanții site-ului de socializare cu o alta, fără acordul utilizatorilor.

Cei mai mulți probabil că nu au observat modificarea până în acest moment, scrie Mashable.com, însă Facebook a înlocuit fiecare dintre adresele de Yahoo! sau Gmail cu una care conține numele utilizatorului și terminația @Facebook.com, un serviciu de email pe care compania l-a lansat în urmă cu câțiva ani, și l-a sincronizat cu Timeline în luna aprilie.

”După cum am anunțat în aprilie, am adus la zi adresele de pe Facebook pentru a le face consistente cu site-ul nostru. În plus față de faptul că fiecare utilizator a primit o adresă de email, lansăm o nouă setare care oferă oamenilor posibilitatea de a decide ce adresă vor să se vadă pe Timline-ul lor”, a declarat un purtător de cuvânt pentru sursa citată.

Adresa de email postată la secțiunea ”Contact” de fiecare user este acum ascunsă în baza de date a site-ului, iar cea cu extensia @Facebook.com a fost scoasă în față.

Cei care și-au modificat URL-ul (numele de domeniu) în cazul Facebook, trebuie să știe că acesta este utilizat acum pe post de prefix pentru noua adresa de mail. Spre exemplu dacă URL-ul este Facebook.com/Popescu.Tudor, atunci adresa de email devine Popescu.Tudor@Facebook.com. Cei care nu au un astfel de URL au primit cifre din partea Facebook, care vor servi ca nume al contului de email.

Atunci când prietenii trimit un mail pe adresa de Facebook.com a utilizatorului, acesta apare în căsuța de mesaje. Din nefericire, unii dintre utilizatori au deja probleme cu recepționarea acestor mesaje, deoarece unele dintre ele au apărut în secțiunea ”alte mesaje”, despre care știu puțini.

Cei care doresc să-și schimbe email-ul de contact cu vechea adresă trebuie doar să intre la profilul de pe Timeline și să selecteze secțiunea ”About”, de sub informațiile de contact. Adresa de mail Facebook poate fi astfel înlocuită cu o alta aleasă de utilizator.

Citeşte mai multe despre:   Facebook