Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri High-Tech Facebook a premiat un marocan cu 7.500 de dolari pentru că a descoperit o defecțiune la divulgarea datelor privind "informații private"

Facebook a premiat un marocan cu 7.500 de dolari pentru că a descoperit o defecțiune la divulgarea datelor privind "informații private"

Un articol de: - 14 Oct 2015, 12:12
Facebook a premiat un marocan cu 7.500 de dolari pentru că a descoperit o defecțiune la divulgarea datelor privind "informații private" Foto: covermaker.net High-Tech

Un marocan care a descoperit o defecțiune în sistemul de securitate al Facebook a fost recompensat cu un premiu de 7.500 de dolari.

Ayoub Fathi (21 de ani) a descoperit la Facebook o defecțiune legată de divulgarea datelor privind "informații private" și cele declarate "eliminate", fără să specifice detaliile.

Tânărul a primit apoi un mesaj de la companie care îl informa că a fost premiat cu 7.500 de dolari și în care îi mulțumea pentru "contribuțiile sale constante la Facebook", potrivit Agerpres.

Fathi nu este străin de defecțiunile rețelei de socializare, anul trecut descoperind alte trei probleme pe care le-a comunicat companiei.

De altfel, a și colaborat ca analist pe probleme de securitate cu firme specializate precum Defencely, HackerOne și BugCrowd și a realizat "teste de securitate" pentru Google, Twitter și Facebook.

Citeşte mai multe despre:   Facebook,   rețea de socializare