Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri High-Tech Facebook angajează încă 3.000 de persoane pentru a exclude videourile în care este promovată violența

Facebook angajează încă 3.000 de persoane pentru a exclude videourile în care este promovată violența

Un articol de: - 03 Mai 2017, 18:38
Facebook angajează încă 3.000 de persoane pentru a exclude videourile în care este promovată violența High-Tech

Facebook angajează alte 3.000 de persoane care se vor ocupa de monitorizareași excluderea filmărilor violente. Compania deținută de Mark Zuckerberg are deja 4.500 de persoane care se ocupă de acest aspect.

Decizia a venit ca urmare a videourilor din ultimele săptămâni în care erau expuse tot felul de sinucideri, crime, băiai sau chiar violuri, iar compania a fost asupru criticată din cauza aestui lucru, potrivit Hotnews.

Facebook a încurajat utilizatorii destul de mult în ultimul timp să folosească noul opțiunea pentru videouri Live și mulți dintre s-au afișat în tot felul de ipostaze, fie că e vorba despre tot felul de concerte, spectacole sau e doar o sesiune de întrebări și răspunsuri.ALERTĂ ÎN ROMÂNIA! MARE ATENȚIE! HACKERII CER BANI ÎN NUMELE CELEBREI CÂNTĂREȚE, PE INTERNET. MULȚI ROMÂNI ȘI-AU LUAT ȚEAPĂ

Totuși, au fost și câteva cazuri în care utilizatorii s-au filmat în ipostaze dramatice cu un impact emoțional puternic asupra celorlalți internauți, aceștia fiind foarte deranjați că așa ceva este permis pe Facebook.

Pentru a rezolva această problemă cât mai rapid, Mark Zuckerbeg a decis că e timpul să-și mărească echipa și să șteargă astfel de videouri de pe rețeaua socială.

Citeşte mai multe despre:   Facebook,   companie,   Mark Zuckerberg