Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri High-Tech Scandalul Cambridge Analytica-Facebook: Parlamentul European cere ca Mark Zuckerberg să se prezinte pentru a fi audiat

Scandalul Cambridge Analytica-Facebook: Parlamentul European cere ca Mark Zuckerberg să se prezinte pentru a fi audiat

Un articol de: - 18 Apr 2018, 20:20
Scandalul Cambridge Analytica-Facebook: Parlamentul European cere ca Mark Zuckerberg să se prezinte pentru a fi audiat High-Tech

După ce Mark Zuckerberg a fost prezent în Congresul american unde a fost audiat timp de două zile, parlamentarii europeni cer ca fondatorul Facebook să se prezinte şi la Bruxelles pentru a răspunde întrebărilor privind furtul de date personale de către compania Cambridge Analytica.

”Toate grupurile politice insistă asupra necesității absolute a prezenței personale a domniei voastre, așa cum a fost cazul Congresului Statelor Unite”, i-a transmis Antonio Tajani într-o scrisoare adresată lui Mark Zuckerberg.

În ciuda invitaţiei personale, Mark Zuckerberg a răspuns că la Bruxelles va fi trimis vicepreşedintele Facebook, Joel Kaplan.

”Suntem convinși că milioanele de europeni afectați de scandalul Cambridge Analytica merită o explicație completă și aprofundată din partea principalului responsabil Facebook, exact ca cetățenii americani”, a replicat Antonio Tajani. 
 

Citeşte mai multe despre:   Mark Zuckerberg,   Facebook,   Cambridge