Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri High-Tech Facebook renunță la "dislike": Rețeaua de socializare va lansa butonul "reacții" care exprimă șapte stări (VIDEO)

Facebook renunță la "dislike": Rețeaua de socializare va lansa butonul "reacții" care exprimă șapte stări (VIDEO)

Un articol de: - 08 Oct 2015, 17:49
Facebook renunță la "dislike": Rețeaua de socializare va lansa butonul "reacții" care exprimă șapte stări (VIDEO) Foto: mashable.com High-Tech

Facebook nu va lansa butonul "dislike", singur noutate fiind alte funcții prin care utilizatorii își vor putea exprima stările, alternative pentru butonul "like".

Noul buton se va numi "reacții" și va permite utilizatorilor să își exprime șapte stări - plăcere, iubire, râs, bucurie, șoc, tristețe, furie.

Acestea vor fi testate începând de vineri în rândul utilizatorilor din Irlanda și Spania, precizează Mediafax.

Un purtător de cuvânt al Facebook susține că "oamenii intră pe Facebook pentru a distribui tot felul de lucruri - chiar dacă este vorba despre actualizări care exprimă bucurie, tristeţe, amuzament sau aspecte care te îndeamnă la reflecţii. Acesta este motivul pentru care testăm «Reacţii», o extensie a butonului «Like», pentru a vă oferi mai multe căi de a reacţiona la ceva publicat pe Facebook, într-un mod rapid şi uşor".


Facebook lansează butonul "Reacții"
 
Meet the new Reactions.

Posted by Mark Zuckerberg on 8 Octombrie 2015

Citeşte mai multe despre:   Facebook,   rețea de socializare