Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri High-Tech Facebook uneşte chat-urile Instagram şi Messenger printr-o nouă actualizare

Facebook uneşte chat-urile Instagram şi Messenger printr-o nouă actualizare

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 02 Oct 2020, 14:24
Facebook uneşte chat-urile Instagram şi Messenger printr-o nouă actualizare High-Tech

Facebook urmăreşte integrarea sistemelor de chat pentru Instagram şi Messenger, pe iOS şi Android şi a lansat o actualizare pentru asta.

Utilizatorii celor două reţele de socializare vor putea trimite mesaje, fotografii şi videoclipuri între Facebook şi Instagram, potrivit The Guardian.

Adam Mosseri și Stan Chudnovsky, șefii de la Instagram și Messenger, au confirmat că actualizarea care permite integrarea sistemelor de chat pentru Instagram şi Messenger este gata.

”Cu această actualizare, va fi mai ușor să rămâi conectat fără să te gândești la ce aplicație să folosești pentru a ajunge la prietenii și la familia ta”, a spus Adam Mosseri, șeful Instagram

Integrarea chaturilor celor două aplicații este primul pas al Facebook-ului care reconstruieşte infrastructura de bază. Drept urmare, utilizatorii care se aflau doar într-una dintre aplicaţii o să se poată conecta cu alţii utilizând diferite aplicaţii Facebook.

De asemnea, Mark Zuckerberg, CEO-ul Facebook, a anunţat incorporarea WhatsApp și a permiterea criptării end-to-end pentru toate mesajele trimise între cele trei aplicații. Prin integrarea celor mai populare aplicaţii, Facebook ar putea să concureze direct cu iMessage al Apple.

 

Citeşte mai multe despre:   Facebook uneste chat-urile Instagram