Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri High-Tech George Soros vrea investigaţie la Facebook, după ce compania lui Mark Zuckerberg a promovat teorii conspiraţioniste despre miliardar

George Soros vrea investigaţie la Facebook, după ce compania lui Mark Zuckerberg a promovat teorii conspiraţioniste despre miliardar

Un articol de: B1.ro - 16 Noi 2018, 14:23
George Soros vrea investigaţie la Facebook, după ce compania lui Mark Zuckerberg a promovat teorii conspiraţioniste despre miliardar High-Tech

Miliardarul George Soros reacţionează după campania de denigrare dusă la adresa lui de către Facebook.
Omul de afaceri a solicitat companiei conduse de Mark Zuckerberg să demareze o anchetă internă independentă în privința propriilor activități de lobby și relații publice, scrie hotnews.ro citând Washington Times.

”Aceste eforturi par a fi parte a unei strategii deliberate de distragere a atenție de la problemele reale de care încă este responsabilă compania dumneavoastră”, scrie Patrick Gaspard, președintele Fundației pentru o Societate Deschisă, organizația filantropică înființată de Soros.

Apelul vine după ce jurnaliștii de la New York Times au publicat joi o investigație prin care scot la iveală faptul că gigantul online condus de Mark Zuckerberg a încercat să gestioneze criza legată de amestecul Rusiei în alegerile prezidențiale din SUA și folosirea datelor personale ale utilizatorilor denigrându-și oponenții.

Unul dintre cei vizați ar fi fost George Soros, criticii Faceook fiind prezentați ca ”agenți” de influență ai miliardarului. 

Soros a devenit ținta celor de la Facebook în condițiile în care miliardarul a criticat compania lui Zuckerberg în repetate rânduri. 

Într-un discurs pe care l-a susținut la începutul acestui an la World Economic Forum, George Soros a afirmat că Facebook și Google sunt un grup monopolist periculos care nu face nimic pentru a proteja oamenii de efectele secundare ale activității lor. 

Citeşte mai multe despre:   George Soros,   Facebook,   Mark Zuckerberg,   New York Times