Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri High-Tech Google aduce pe iPhone și iPad o aplicație de comenzi vocale care va concura cu Siri (VIDEO)

Google aduce pe iPhone și iPad o aplicație de comenzi vocale care va concura cu Siri (VIDEO)

Un articol de: - 09 Aug 2012, 13:03
Google aduce pe iPhone și iPad o aplicație de comenzi vocale care va concura cu Siri (VIDEO) High-Tech

Google a prezentat o aplicație de comenzi vocale care va concura cu Siri. Aceasta este disponibilă pentru Andorid de câteva săptămâni și se pare că are mare succes. În curând, aceasta va deveni disponibilă și pentru iPhone și iPad (versiune iOS 4.2+).

Utilizatorul trebuie doar să apese pe iconița de microfon și să pună întrebarea, iar aplicația îi va da răspunsul, arată Google pe blogul companiei. Iar  când Google găsește un răspuns direct, utilizatorul va primi și o relatare verbală. De exemplu, se pot pune întrebări despre celebrități, filmele care rulează sau vor rula în curând sau întrebări de cultură generală, de tipul „Care e înălțimea muntelui Kilimanjaro?” Dacă cel care o folosește solicită acest lucru, aplicația poate afișa poza cu un anumit obiect

Conform reprezentanților Google, aplicație este integrată cu Knowledge Graph, o bază de date extinsă care oferă descrieri foarte scurte despre milioane de termeni.

Față de Siri, aplicația Google are capabilități limitate, deoarece este o aplicație axată pe căutarea online, nu pe căutarea în rândul programelor instalate pe telefon și interacțiunea intensă cu aceasta, ca în cazul celei dintâi.

Google lansează o aplicatie de comenzi vocale pentru iPhone și iPad
Embed:
Citeşte mai multe despre:   Google,   iPhone,   iPad