Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri High-Tech Google Analytics, acum în timp real: Vezi cine îți vizitează site-ul acum!

Google Analytics, acum în timp real: Vezi cine îți vizitează site-ul acum!

Un articol de: - 30 Sep 2011, 14:59
Google Analytics, acum în timp real: Vezi cine îți vizitează site-ul acum! Foto: blogoscoped.com High-Tech

Printre numeroasele servicii pe care motorul de căutare Google le oferă utilizatorilor de internet se numără și Google Analytics, o aplicație care monitorizează traficul online, furnizând informații despre numărul de vizitatori ai unui anumit site la momentul la care aceștia îl accesează. Acum, acastă aplicaţie funcţionează în timp real.

Cu ajutorul aplicației Google Analytics Real-Time, proprietarii de site-uri nu vor mai fi nevoiți să aștepte ore în șir pentru a vedea câți vizitatori au accesat pagina lor, opțiunea Real Time furnizându-le informațiile în timp real.

Statisticile în timp real vor fi la dispoziția fiecărui proprietar de site cu cont pe Google.

Google Analytics oferă proprietarilor de site-uri informații despre cum ajung vizitatorii pe site-urile lor (cuvintele cheie, linkurile etc.) și cum interacționeză ei cu acestea.

Serviciul oferă și o analiză de tip Cross Segment, prin izolarea căutărilor pe anumite segmente: surse de trafic, cuvinte cheie, vizitator, țară, oraș și multe altele.

Iar activarea acestui serviciu se face prin crearea unui cont pe site-ul Google Analytics, unde utilizatorii pot alege opțiunea de monitorizare a site-ului personal, rapoartele fiind disponibile la doar 12 ore după activare.

Citeşte mai multe despre:   Google