Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri High-Tech Google aniversează 151 de ani de la naşterea compozitorului Claude Debussy, printr-un logo muzical (VIDEO)

Google aniversează 151 de ani de la naşterea compozitorului Claude Debussy, printr-un logo muzical (VIDEO)

Un articol de: - 22 Aug 2013, 08:55
Google aniversează 151 de ani de la naşterea compozitorului Claude Debussy, printr-un logo muzical (VIDEO) Foto: google.com High-Tech

Google aniversează, joi, printr-un logo muzical, 151 de ani de la nașterea compozitorul francez Claude Debussy.

Logo-ul animat are drept coloană sonoră una dintre cele mai celebre compoziţii ale muzicianului francez Debussy, "Clair de lune".

Doodle-ul prezintă o parte a unui oraş situat pe malul unui râu, unde luminile se aprind şi se sting pe străzi şi în case, pe măsură ce acordurile muzicii evoluează.

Animaţia se încheie cu doi oameni care vâslesc în bărci diferite, venind din direcţii opuse, iar când ajung unul în dreptul celuilalt împart o umbrelă roşie pentru a se proteja de ploaie.

Achille-Claude Debussy, născut pe 22 august 1862, la Saint-Germain-en-Laye, este considerat unul dintre cei mai influenți compozitori din lume, autorul unui stil original, inovator, ale cărui lucrări au reprezentat în epocă o evadare din conceptele tradiționaliste.
 
Foto: google.com


Google sărbătorește 151 de ani de la nașterea lui Claude Debussy
Embed:


Citeşte mai multe despre:   Google