Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri High-Tech Google constată o creștere considerabilă a numărului de traduceri din arabă în germană, în contextul crizei imigranților

Google constată o creștere considerabilă a numărului de traduceri din arabă în germană, în contextul crizei imigranților

Un articol de: - 25 Sep 2015, 18:37
High-Tech

Compania Google solicită vorbitorilor de arabă și persană să contribuie la perfecționarea serviciului său de traducere în și din germană în aceste limbi. Solicitarea vine ca o urmare a creșterii numărului de solicitări de acest gen, potrivit AFP.

Multe dintre persoanele sosite în Europa în ultima vreme, provenind în special din Orientul Mijlociu, folosesc Google Translator (serviciul de traducere automată) și așa se explică faptul că în anul în curs, doar în Germania, am înregistrat o creștere de cinci ori a traducerilor din arabă în germană. Din păcate, sistemele de traducere automate nu sunt totdeauna precise”, menționează un comunicat Google.

Cei interesați de această propunere ar urma să-și dea avizul în legătură cu anumite traduceri sugerate și, eventual, să propună variante mai bune.

Citeşte mai multe despre:   Google,   criza imigrantilor