Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri High-Tech Google modifică modul de căutare: Vezi noile secțiuni anunțate și criticile aduse de Twitter schimbării

Google modifică modul de căutare: Vezi noile secțiuni anunțate și criticile aduse de Twitter schimbării

Un articol de: - 12 Ian 2012, 10:46
Foto: geekword.net High-Tech

Google schimbă modul de căutare și va împărți rezultatele în două secțiuni diferite, în care fotografiile, comentariile și noile postări de pe rețeaua de socializare Google Plus ale utilizatorilor vor apărea alături de rezultatele oferite de clasicul algoritm Google.

Potrivit USA Today, această modificare se va aplica doar celor care dețin un cont de Google Plus, care vor putea primi, la căutarea numelui unei străzi, recomandarea unui prieten cu privire la un bar din acea zonă.

Reprezentanții site-ului de micro-blogging Twitter au reacționat dur la decizia celor de la Google de a include în căutări rezultate din rețeaua de socializare Google Plus, susținând că oamenilor le va fi mult mai greu să găsească știri sau informații oferite de utilizatorii Twitter.

„Suntem îngrijorați cu privire la schimbarea făcută de Google, pentru că găsirea unei ifnormații se va realize mult mai greu pentru toată lumea. Suntem de părere că această modificare este dăunătoare pentru oameni, publicații, organizațiile știri și pentru utilizatorii de Twitter, se arată într-un comunicat remis de Twitter.Citeşte mai multe despre:   google,   rezultate,   modificare,   Twitter
 
 
 
Loading...