Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri High-Tech Google știe TOT despre tine! Modalitatea prin care compania află ce cumpărături fac utilizatorii săi în afara internetului

Google știe TOT despre tine! Modalitatea prin care compania află ce cumpărături fac utilizatorii săi în afara internetului

Un articol de: - 26 Mai 2017, 12:11
Google știe TOT despre tine! Modalitatea prin care compania află ce cumpărături fac utilizatorii săi în afara internetului High-Tech

Google știe orice despre tine! Așa s-ar putea traduce ultimul anunț făcut de companie, care a declarat că în acest moment poate să stabilească o legătură între profilul online al unui utilizator și achizițiile pe care acesta le face offline.

Mai exact, în funcție de ce caută o persoană pe Internet, Google își poate da seama cam care sunt preferințele sale în viața reală și astfel stabilește cum reclamele pe care le afișează influențează achizițiile făcute în afara mediului online, scrie Profit.ro.

Și pentru a îmbunătăți strategia, Google a anunțat că a încheiat un parteneriat cu mai mulți terți, care îi conferă acces la 70% din achizițiile realizate cu cardurile de debit și de credit pe teritoriul Statelor Unite.

Astfel, companiava cunoaște toate datele care însoțesc o tranzacție putând să identifice profilul online al cumpărătorului și, astfel, reclamele afișate online acestuia care au avut un rol în determinarea deciziei de cumpărare.

Google menționează că datele tranzacțiilor, precum numele real al cumpărătorului, ora și data achiziției, coordonatele geografice sau suma cheltuită sunt criptate, cumpărătorii neavând de ce să-și facă griji în privința confidențialității.

 

Citeşte mai multe despre:   Google,   cumparaturi,   online