Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri High-Tech REACȚIA companiei Huawei la restricțiile introduse de compania Google

REACȚIA companiei Huawei la restricțiile introduse de compania Google

Un articol de: Redacția B1.ro - 20 Mai 2019, 18:55
Sursă foto: hepta.ro High-Tech

Huawei va continua să asigure actualizări de securitate și servicii post-vânzare pentru toate dispozitivele Huawei și Honor existente, relatează startupcafe.ro, care citează un comunicat al companiei.

Precizările companiei Huawei a venit după ce duminică, gigantul american Google, a anunţat că îşi vă suspenda colaborarea cu Huawei pe motiv că este prea "riscantă".

"Huawei va continua să asigure actualizări de securitate, precum și servicii post-vânzare pentru toate dispozitivele Huawei și Honor existente, fie tablete, fie smartphone-uri, atât pentru cele deja vândute, cât și pentru cele aflate încă pe stoc la nivel global”, se arăta într-un comunicat de presă al companiei chineze, citat de startupcafe.ro.

"De-a lungul timpului, Huawei a adus contribuții substanțiale la dezvoltarea și creșterea platformei Android în jurul lumii. Drept unul dintre partenerii cheie ai Android la nivel global, am lucrat îndeaproape cu platforma open-source pentru a dezvolta un ecosistem care a adus multiple beneficii atât utilizatorilor, cât și întregii industrii (...). 

Vom continua să dezvoltăm un ecosistem software sigur și sustenabil care să asigure cea mai bună experiență tuturor utilizatorilor Huawei, la nivel global", a adăugat compania.

Huawei a făcut, însă, şi referire directă la decizia de suspendare a colaborării a companiei Google.

"Respectăm această directivă și revizuim implicațiile. Pentru utilizatorii serviciilor noastre, Google Play și securitatea Google Play Protect vor continua să funcționeze pe dispozitivele Huawei existente", a indicat Huawei. 

"În ceea ce privește întrebările utilizatorilor Huawei privind următorii pași în respectarea celor mai recente acțiuni ale guvernului american: Vă asigurăm că respectăm toate cerințele guvernului Statelor Unite, iar servicii precum Google Play & securitatea Google Play Protect vor funcționa în continuare pe dispozitivele Huawei existente", se mai arată în comunicat.

 
 
 
Loading...