Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri High-Tech Numele membrilor trupei Goodbye to Gravity au ajuns pe Marte! (VIDEO)

Numele membrilor trupei Goodbye to Gravity au ajuns pe Marte! (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 27 Noi 2018, 11:18
High-Tech

Sonda spaţială InSight a aterizat cu succes pe planeta Marte. Dispozitivul are la bord şi un microcip cu numele mai multor persoane, între care și a membrilor trupei Goodbye to Gravity, notează Libertatea.

În octombrie 2017, Andreas Schonhofen, care a lucrat la sondă, a decis să adauge pe microcip numele membrilor trupei Goodbye to Gravity, decedați în incendiul din Colectiv: ”În amintirea celor patru membri decedați ai trupei Goodbye to Gravity le-am adăugat numele în misiunea NASA InSight, pentru a ajunge pe Marte. Numele lui Alex, Vlad, Bogdan, Mihai au fost adăugate pe un microcip. Acest microcip a fost montat în sonda InSight. Opera de artă a Goodbye to Gravity și numele trupei au legătură cu călătoria în spațiu și domeniul astronomiei. Din acest motiv am decis să-i onorez pe cei patru oameni”.

”Sonda InSight a NASA a ajuns cu succes pe Marte! Pe lângă misiunea științifică, sonda are în interior numele lui Alex, Bogdan, Vlad și Mihai, ducându-le amintirea mai departe de lumea noastră și în eternitate. Mulțumirile noastre merg, încă o dată, spre Andreas Schonhofen pentru această inițiativă de comomemorare” - este mesajul postat pe pagina de Facebook a trupei Goodbye to Gravity

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   InSight,   Marte,   Goodbye to Gravity
 
 
 
Loading...