Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri High-Tech Instagram a ajuns la 700 de milioane de utilizatori şi tot creşte!

Instagram a ajuns la 700 de milioane de utilizatori şi tot creşte!

Un articol de: - 27 Apr 2017, 07:26
Instagram a ajuns la 700 de milioane de utilizatori şi tot creşte! High-Tech

Facebook anunţă că, datorită numeroaselor noutăţi şi optimizări realizate în ultimele luni, Instagram a depăşit pragul de 700 de milioane de utilizatori și continuă să se extindă, anunță News.ro.

Yahoo!, Flickr, Picassa sau alte vechi programe de fotosharing sunt acum istorie!

Lansată în octombrie 2010, Instagram a avut nevoie de doi ani şi jumătate să atingă prima sută de milioane de utilizatori. De când a fost achiziţionată de Facebook, la fiecare 6 luni erau adăugaţi alţi 100.000 de utilizatori.A GĂSIT UN CARD ÎNTR-UN BANCOMAT DIN RÂMNICU SĂRAT ȘI A ÎNCEPUT SĂ CUMPERE CU EL. A REGRETAT AMARNIC, DUPĂ CÂTEVA ORE. CE A PĂȚIT, E FĂRĂ PRECEDENT

La 600.000 de utilizatori se ajunsese în decembrie 2016, ceea ce arată că ultima sută de mii de utilizatori a fost adăugată în mai puţin de 6 luni. Acesta lucru semnifică o accelerare neaşteptată a ritmului de creştere.

Cât despre factorii care au contribuit la aceste creşteri, Facebook notează numeroasele funcţii noi şi optimizări făcute în ultima vreme. Printre acestea, se numără simplificarea procesului de creare a unui cont nou şi sugestiile de prieteni îmbunătăţite.

Citeşte mai multe despre:   instagram