Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri High-Tech Isteria Pokemon Go: Un bărbat din Noua Zeelandă și-a dat demisia de la serviciu pentru a se dedica full time jocului

Isteria Pokemon Go: Un bărbat din Noua Zeelandă și-a dat demisia de la serviciu pentru a se dedica full time jocului

Un articol de: - 18 Iul 2016, 17:30
Isteria Pokemon Go: Un bărbat din Noua Zeelandă și-a dat demisia de la serviciu pentru a se dedica full time jocului Foto: engadget.com High-Tech

Jocul Pokemon Go a isterizat întreg mapamondul. După mai multe cazuri în care oamenii s-au pierdut fie într-un cimitir, fie într-o mină după ce au ajuns acolo la vânătoare de pokemoni, un nou caz șochează.

Un bărbat din Noua Zeelandă a renunțat la locul de muncă pentru a-și dedica timpul acestui joc, potrivit BBC.

Tom Currie lucra ca barman și ospătar la un restaurant de pe coasta Hibiscus, însă a lăsat serviciul pentru a se dedica full time acestui joc.

Bărbatul va cere de acum înainte ajutorul familiei și al prietenilor.

''Tatăl meu mi-a trimis printr-un mesaj că a știut întotdeauna că o să ajung celebru'', a spus Tom Currie.

Acesta mărturisește că șeful său l-a lăudat pentru alegerea făcută.

''După ce a fost făcută publică decizia mea, l-am sunat pe șeful meu să îi dau câteva detalii în cazul în care va fi contactat de presă.

Am primit un răspuns cu adevărat drăguț de la el: ''Bravo Tom. Este chiar distractiv. Sper că ești bine și să te distrezi în călătoria ta după Pokemoni'', a spus bărbatul care a renunțat la serviciul pentru cel mai în vogă joc, potrivit BBC.

Pokemon Go este jocul momentului pentru împătimiții tehnologiei.Atenție! A anunțat când vine valul 4 în România și anticipează noi restricții anti-COVID-19

Scopul jocului e să aduni cât mai mulți pokemoni. Vei reuși să faci asta doar dacă te plimbi cat mai mult pe jos, întrucât personajele din aplicație sunt răspândite aleatoriu prin diverse locuri.

Trebuie de ştiut şi faptul că aplicaţia solicită toate resursele telefonului şi are acces la un volum uriaş de date personale.

Pokémon Go foloseşte în acelaşi timp camera foto a telefonului, semnalul GPS, iar luminozitatea ecranului trebuie să fie setată la valoarea maximă. De asemenea, foloseşte traficul de date şi consumă în jur de 100 de MB pe oră.

Citeşte mai multe despre:   Pokemon Go,   barbat,   serviciu